| |

Parhaat Vappumunkit

Parhaat Vappumunkit

Vappu näyttää aurinkoiselta, samoin suunnitelmat! Meillä on edessä huomenna taas perinteinen munkinpaisto yhdessä mieheni kanssa. Saamme myös tällä kertaa ystäviä avuksemme. Vesi herahtaa jo nyt kielelle kun ajattelen tuoreita vastapaistettuja munkkeja ja paistosta keittiöön leviävää huumaavaa tuoksua. Pieni käry keittiössä kuuluu vappuun. En ole silti päättänyt millaisia munkkeja tänä vuonna tekisimme. Kokeilemme aina jotain uutta. Mielessä ovat pyörineet churrot, vaniljakreemillä täytetyt munkit ja sitten paluu juurille eli ihan perinteiset munkkirinkilät. Toisaalta tekisi mieli napata omasta kirjastani helppo vaniljadonitsien ohje käyttöön, koska ne olivat uskomattoman herkullisia!

Jos sinulla on vielä suunnitelmat auki niin tästä postauksesta löydät apua ongelmaan. Parhaat vappumunkkini olkaa hyvät! Klikkaa otsikosta ohjeeseen.


Parhaat Vappumunkit

Nopeat Kinuskimunkit

 Rahkamunkkien sukulainen: ihanan pehmeä kinuskimunkki saa mehevyytensä tuorejuustosta joka leivotaan taikinaan! Nämä ovat ihan älyttömän herkullisia j älyttömän söpöjä!

Kinuskimunkit

Perinteiset Munkkirinkilät

Ne perinteiset, kuohkean pehmeät, juuri oikean muotoiset munkkirinkilät.  Perinteiset munkkirinkilät tulee herkutella tuoreena ja siman kanssa!

Parhaat Perinteiset Munkkirinkilät

Gluteenittomat ”munkit” uunidonitsit

Kevyemmät ja helpot uunidonitsit voi helposti leipoa myös gluteenittomana. Tutustu ohjeeseen!

Gluteenittomat Uunidonitsit

Rahkamunkit

Ensimmäiset uppopaistetut munkkini ikinä viiden vuoden takaa! Nostalgiset rahkamunkit ovat edelleen suosikkejani, varsinkin, jos aikataulu on tiukka. Taikinaa ei tarvitse kohottaa. Nam!

Rahkamunkit eli Pikamunkit Vapuksi

Banaanidonitsit

Nam nam ja nam! Jos pidät banaanikakusta, ihastut näihin! Suosittelen perinteistä kaneli/sokeri kuorrutusta!

Banaani-Donitsit Vapuksi (maapähkinävoi-suklaa-kanelisokeri kuorrutteilla)

Jäätelöllä täytetyt donitsit

Muutama vuosi sitten tein uunidonitsit fariinisokeriin ja täytin ihanuudet jäätelöllä. Voin luvata, että nämä herkut eivät jää pöydälle sulamaan! Nam!

Salted Caramel täytteiset munkit

Salted caramelilla täytetyt vastapaistetut munkit. Ei lisättävää.

Vaniljadonitsit

Muistan vieläkin miltä nämä donitsit maistuivat, vaikka herkkuhetkestä on jo vuosi. Vaniljadonitsien resepti löytyy leivontakirjastani ja lupaan, että se on pettävän hyvä.

Parhaat Vappumunkit

Helpot Rahkamunkit

Tämä ohje löytyy vain leivontakirjastani. Vaniljalla tai sitruunankuorella maustettu taikina on ihanan kuohkea ja pehmeä!

Parhaat Vappumunkit

Herkullista Vappua!

♥ Anni


Lisää Vappu-ohjeita löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *