Kesällä ja talvella: Cafe Regatta

Kesällä ja talvella: Cafe Regatta

Kesällä ja talvella: Cafe Regatta, vanhana töölöläisenä palaan aina tänne. Tapa toistuu talvella ja kesällä. Se alkaa kävelylenkistä rannassa ja päättyy istuskeluun vakkaripöydässä ulkona. Pienestä punaisesta mökistä haetaan kuppi kaakaota tai kahvia. Lämmin kanelipulla kuuluu myös settiin joka kerta, nytkin pullat tulivat juuri uunista. Voiko olla mitään parempaa?

Kesällä ja talvella: Cafe Regatta
Kesällä ja talvella: Cafe Regatta

Kesällä ja talvella: Cafe Regatta

Kesällä täällä voi nauttia auringon säteistä ja merimaisemasta. Regatan edustalta voi lähteä kätevästi SUP-laudalla tai kanootilla merelle. Pulahtaa veteen ja nauttia viilentävästä merituulesta.

Talvella voi lämmitellä vilttien alla kuumaa juomaa nautiskellen nuotion ääressä. Kahvilan pihassa on grilli, jossa voi grillata kahvilasta ostettuja makkaroita. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nuotiolla istuskelu, rentouttava tulen tuijottelu tai makkaran paisto?

Visit Helsinki

Mitä ja misää?

Kahvilassa on tarjolla juuri sopiva määrä perinteisia suolaisia ja makeita vaihtoehtoja. kahvilatutoteet ovat pienien tuottajien tuotteita, aina kun mahdollista. Myös kahvilan sisällä on muutama asiakaspaikka.

Cafe regatta sijaitsee Helsingin Töölössä, Sibeliuspuiston ja soutustadionin välissä, meren rannalla. Kuten he itse kutsuvat sitä: ”lande keskellä stadia” pitää hyvin paikkansa. Cafe Regatta on auki vuoden jokaisena päivänä (myös jouluna ja juhannuksena) kun aurinko nousee, siihen asti, että se laskee. Tykkään kovasti.

Kahvilavinkki
Kesällä ja talvella: Cafe Regatta
Kuvat: Joanna Suomalainen

Upeaa uutta vuotta ja ihanaa tammikuuta!

/Anni

Lisää inspiraatiota löydät täältä.

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *