Anni

Rakastan ruokaa, viiniä ja kakkuja. Leipominen, se on minulle vähän kuin terapiaa. Se on rakkain harrastukseni (nyt myös työ) ja tapa jolla edelleen rentoudun. Leivonnassa nautin itse leipomisesta ja reseptien suunnittelusta, mutta myös kauniin ja herkullisen lopputuloksen kuvaamisesta, koristelusta ja uusien makujen yhdistämisestä ja löytämisestä. Haastan itseäni kokeilemalla uusia raaka-aineita ja testailemalla gluteenitonta sekä vegaanista reseptiikkaa. Haluan, että kanavani ovat myös teille lukijoille hyvän mielen paikkoja, joissa voitte inspiroitua, iloita, hengähtää ja rentoutua. Löydät minut somesta @anninuunissa.

Kuvaan itse kaikkien kanavieni sisällön (ellen toisin mainitse). Valokuvaus on vienyt minut myös mukanaan ja kuvaan sekä kerron monipuolisesti perheeni herkullisesta elämästä. Tutustu Lifestyle osioon täällä.

Otan mielelläni vastaan kysymyksiä, toiveita ja mitä vaan palautetta. Olisi ihana kuulla kuka siellä puolen ruutua leipoo ja kokkaa. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse info(at)anninuunissa.fi tai somessa @anninuunissa.

Herkullisia hetkiä toivottaen,

♥ Anni

ANNI

Tämän blogin takana on äiti, yrittäjä, bloggaaja, freelance ruokatoimittaja, kirjailija, esteetikko, sisällöntuottaja, valokuvaaja ja pitkän linjan ammattivaikuttaja.

Olen oppinut ruoan ja leivonnan salat kotona äidiltäni. Myöhemmin omassa keittiössäni innostus ruokaan ja varsinkin leivontaan kasvoi siinä määrin, että perustin blogin syksyllä 2013, eräänä sateisena syysiltana. Tarkoituksena oli avata kanava resepteilleni, jossa ne säilyisivät ja olisivat ystävien sekä perheen saavutettavissa. Niitä kyseltiin jatkuvasti ja usein reseptit syntyvät tehdessä. Oli hyvä tallentaa mitä mihinkin reseptiin tuli. Blogin perustaminen avasi minulle täysin uuden maailman, jonka ansiosta päädyin yrittäjäksi kolme vuotta myöhemmin.

Kokkailu- sekä leivontafilosofiaani kuuluu selkeys ja helppous, joka näkyy, niin reseptiikassa kuin tekemisessä! Saan usein kiitosta teiltä siitä. Haluan inspiroida kaikkia muitakin olemaan rohkea keittiössä ja löytämään leivonnan ja kokkaamisen ilon.

Keväällä 2019 yksi suuri haaveeni toteutui kun esikoiskirjani Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan (WSOY) ilmestyi #anninleivontakirja. Jouluna 2019 MTV3-kanavalla startannut Annin Uunissa -leivontaohjelma sai jatkoa myös vuonna 2020. Toinen kirjani Rakas Herkkusuu WSOY ilmestyy elokuussa 2023.