Runebergin Murupiirakka
Runebergin tortusta tutut maut leivotaan tänä vuonna helppoon murupiirakkaan! Hetkessä valmis rapeapintainen Runebergin Murupiirakka nautitaan vaniljajäätelön kanssa. Ja tätä ohjetta on kyselty. Nyt saatte sen!
Suunnittelin ohjeen alun perin palstalleni Unelmien Talo & Koti lehteen. Nyt herkullinen ja helppo resepti löytyy myös täältä. Tästä reseptistä tuli yksi kaikkien aikoijen ihanin Runebergintorttu hybridi. Tätä aion leipoa meille tänä vuonna torttujen sijaan.
Murutaikinasta löytyy kaikki tutut maut: kardemumma, korppujauho, piparkakut ja mantelit. Halutessaan muruun voi lisätä rommia, punssia tai karvasmantelia. Murun alla on ihanasti uunissa hautuneita vadelmia. Sokerikuorrutuksen korvaa vaniljajäätelö. Tätä ei voi vastustaa!
KATSO MUUT RUNEBERGINTORTTU OHJEENI TÄÄLTÄ
Runebergin Murupiirakka
Piirakka valmistuu reilussa puolessa tunnissa.
Ohje 8 hlö
Nappaa ohje täältä.
Vinkkejä:
- Tarjoile piirakka vaniljajäätelön ja pakastevadelmien kanssa.
- Voit lisätä muruseokseen karvasmanteliaromia, jos se on mieleesi.
- Nauti piirakka punssin kanssa.
Postauksen kuvat: Satu Nyström/A-lehdet
KATSO MUUT RUNEBERGINTORTTU OHJEENI TÄÄLTÄ
Ihanaa viikonloppua!
/Anni
Myös näillä sopii
Herkutella
Mehevä Suklaa-kesäkurpitsakakku
Armas aika – Nautiskelijan kesä (kirja-arvostelu)
Glögi Sour – Raikas jouludrinkki
Suklaiset Dracula – Donitsit