Ihanaa Joulua!

Ihanaa Joulua!

Eilinen oli virallisesti viimeinen työpäiväni ennen joulua. Odottava ja mieletön joulufiilis ilman häiritsevää stressiä on kuitenkin kestänyt jo koko tämän viikon. Se on ollut ihanaa! Yleensä olen tähän aikaan vuodesta hermoraunio. Kun on jotain mitä odottaa on olo ihmeellisen rauhallinen. Yksi asia mikä on vaikuttanut rauhalliseen oloon on se, että sovimme tänäkin vuonna ettemme hanki toisillemme joululahjoja. Annamme mieluummin aikaa ja läheisyyttä toisillemme. Perheelle olen tehnyt marraskuusta asti itse lahjoja, muun muassa makeisia, kransseja ja kakkuja. Lahjastressiä ei siis tullut tänä vuonna ollenkaan, koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Viimeiset kolme vuotta olemme lähteneet jo aattona tai joulupäivänä matkalle jonnekin lämpimään. Tänä vuonna lähdemme hiukan myöhemmin matkaan ja tuo matka onkin aivan erityinen, nimittäin häämatkamme. Matkaamme paikkaan, josta me molemmat olemme aina unelmoineet. Vaikka on ollut mukava karata kiireen keskeltä viettämään joulua tropiikkiin, on tänä vuonna ihanaa viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Aloitimme yhdessäolon jo eilen pitämällä pienet glögikutsut kotona. Kotimme täyttyi ystävistä, heidän lapsistaan, ilosta, naurusta, halauksista, herkuista ja lämpimästä glögistä (päärynämehusta, valkoviinistä ja vaniljasta tuli muuten aivan fantastinen itsekeitetty glögi!). Nyt olo on suunnattoman kiitollinen. Joulun parhaita asioita ovat yhdessäolo ja läheisten muistaminen.


Ihanaa Joulua!

Tänään olisi tiedossa vielä yhdet glögikutsut, joiden jälkeen matkaan Pusulaan perheeni luokse. Ihanaa päästä äidin tuttuun joulupöytään. Ensimmäistä kertaa kuitenkin mietin tänä vuonna sitä, koska me teemme itse oman joulun ihan omaan kotiimme? Ehkä ensi vuonna? Pitää tänä vuonna kysyä äidiltä jo hiukan vinkkejä jouluruokien valmistamiseen. En ole nimittäin koskaan tehnyt yhtään suolaista jouluruokaa itse! Minun vastuullani tosin on kaikki makeat jouluherkut. Tänään kannan äidin luokse taatelikakkuja, piparijuustokakun ainekset, pipareita, makeisia ja vaikka mitä muuta ihanaa!

No niin, nyt vetäydyn hetkeksi itsekin joulun viettoon.

Toivotan teille oikein herkullista ja ihanaa joulua! Toivottavasti olette saaneet ohjeistani paljon inspiraatiota ja joulupöydästänne löytyy jotain resepteilläni loihdittua. Kiitos tästä vuodesta, viesteistänne, kommenteistanne ja siitä että olette pysyneet matkassa mukana ♥

PS. Palaan välipäivinä antamaan vinkkejä uudenvuoden herkkuihin!

Ihanaa Joulua!

Anni


Seuraatko herkkuhetkiäni myös

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *