Parhaimmat Ricottapannukakut
Miksi tämä ohje Parhaimmat Ricottapannukakut oli edelleen luonnoksissa? Instagramissa olen teitä jo moneen kertaan ihastuttanut näillä ricottapannareilla, jotka ovat yksinkertaisesti PARHAITA! Moni on tämän reseptin perään jopa kysellyt. Salaisuus mehevien luksuspannareiden takana on ricottajuusto sekä raikas appelsiinin kuori. Tämä ohje siis tulee juuri ihanasti sitrusten satokauden ollessa parhaimmillaan ja tietty viikonloppua kohden!
Jos et paistele pannareita heti tänä viikonloppuna niin yllätä ainakin isä viikon päästä.
Ja hei suosittelen tekemään ricottaa itse tällä helpolla ohjeellani: Itse tehty ricotta.
Parhaimmat Ricottapannukakut
noin 8 pannaria riippuen niiden koosta
Ohje
- 3 kananmunaa
- 250 g ricottaa
- 1 dl (kaura)maitoa
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- 1 appelsiinin kuoriraaste (muista pestä appelsiini hyvin)
- ripaus suolaa
- (ripaus sokeria)
- Vispaa munat ja ricotta sekaisin.
- Lisää kauramaito ja sekoita.
- Sekoita kuivat aineet ja appelsiinin kuori keskenään ja kääntele taikinan sekaan.
- Halutessasi hiukan löysempää taikinaa lorauta vähän lisää kauramaitoa sekaan.
- Paista kuumalla pannulla öljyssä tai voissa rapeiksi.
- Tarjoile agavesiirapin ja marjojen kanssa NAM!
Vinkki! Lisää taikinaan mausteita oman maun mukaan!
Ihanaa viikonloppua!
/Anni
Lisää aamiaisreseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Kääretorttukakku – Ystävänpäiväkakku
Silkinpehmeä Mansikkajuustokakku (vegaaninen – liivatteeton)
Hattara-Marengit Ystävälle
Sitruuna-Lakritsa-Jäätelö (ilman konetta)