Paahdettu Valkosuklaa
Paahdettu valkosuklaa. Se on ihanaa, sitä on helppo valmistaa ja voit käyttää sitä melkein mihin vaan. Paahdettu valkosuklaa näyttää keksimurulta ja saatat ihastua siihen, vaikka et erityisemmin pitäisi valkosuklaasta. Maku muuttuu uunissa 5 minuutissa kinuskimaisen paahteiseksi ja rouskuvaksi, mutta pehmeän miellyttäväksi.
Paahdettu valkosuklaa ei ole mikään uusi keksintö. Ohje löytyy myös leivontakirjastani, ihanan suklaamansikkakakun yhteydestä. Mutta, jos käytän paahdettua valkosuklaata resepteissäni, saan heti kysymyksiä ”mitä, miten jne.”. Tälle postaukselle ja helpolle ohjeelle, joka on roikkunut blogin luonnoksissa tovin, on siis kysyntää. Alla muutamia vinkkejä paahdetun valkosuklaan käyttöön.
- mansikoiden kanssa
- jäätelön päällä
- kakkujen koristeena
- jogurtin kanssa
- jälkiruokien viimeistelyyn
- naposteluun sellaisenaan
- ihana lisä luksusmysliin
Voit tehdä paahdetusta valkosuklaasta myös täytteitä ja kuorrutteita, mutta palaan niihin vasta myöhemmin.
Paahdettu Valkosuklaa
Ohje
- 100 g valkosuklaata
- Rouhi valkosuklaa pieneksi muruksi suoraan pellille leivinpaperin päälle.
- Lämmitä suklaata 175 asteessa noin 5 minuuttia.
- Nosta jäähtymään ja käytä koristelussa tai säilytä seuraavaa projektia varten.
Vinkki! Valmista suklaata kerralla enemmän ja säilytä muruset rasiassa huoneenlämmössä tai viileässä. Jotta suklaassa pysyy rapeus näillä helteillä valmistaisin sitä vain käyttöä varten, kun paahtaminen on niin helppoa ja nopeaa.
Mukavaa sunnuntaita ja terkkuja Savosta!
/Anni
Helppoja mökkiohjeita löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Sokeriton Banaanileipä (6 kk +)
Hempeä Punaherukka-Suklaatryffelikakku
Pienet fetapinaattinyytit
Fantastinen Oreo-Fudge