| |

Kurpitsaostoksilla – Koiramäen Pajutallit

Kurpitsaostoksilla - Koiramäen Pajutallit

Mikä olisi parempi tapa viettää sunnuntai-aamupäivää, kuin hiljalleen kierrellen valikoida upeinta (Halloween)kurpitsaa kirpeän aurinkoisessa syyssäässä. Käteen kuuma kaakao ja toiseen vastapaistettu korvapuusti ulkokahvilasta. Aurinko pilkistää pilven takaa ja sen lämpöön voi istahtaa hetkeksi puutarhaan katettujen pöytien ääreen. Jos sade yllättää voi kaakaohetken nauttia myös kauniisti sisustetuissa sisätiloissa. Herkkuhetken jälkeen voi kierrellä hurmaavassa sisustusmyymälässä ihastellen ja valikoiden kotiin jotain uutta syksyistä inspiraatiota. Koiramäen pajutallien kurpitsakarnevaalit ovat olleet jo useampana vuonna meidän kahden, nyt kolmen, perinne!

Tänä vuonna Pajutalleilla ei vietetä syksyä karnevaalihengessä korona-tilanteen takia, mutta tallien pihapiiri on koristeltu kurpitsoilla, viireillä ja kukilla. Pihapiirissä palvelee ulkokahvila ja tallien eläimet; lampaat, possut ja kanat ovat tavattavissa syyskuun loppuun asti. Kurpitsoja ja syyskukkia voi ostaa kotiin kauniisti stailatuilta pöydiltä. Miksi tällaisia tapahtumia ei järjestetä enemmän ja useammin? Vai tiedätkö sinä missä muualla järjestetään kurpitsakarnevaaleja tai -myyjäisiä samassa hengessä?

Kurpitsaostoksilla - Koiramäen Pajutallit

Kurpitsaostoksilla – Koiramäen Pajutallit

Koiramäen Pajutallien syksy ja etenkin kurpitsakarnevaalit ovat lapsiperheille suunnattu syksyinen tapahtuma. Hattarat, vohvelit, narunveto, karuselli, kotieläimet ja peikkometsä houkuttelevat paikalle onnellisia vierailijoita. Sitten on niitä estetiikasta ja kurpitsoista kiinnostuneita, kuten minä ja siksi meille on muodostunut jo perinteeksi vierailla Koiramäellä joka vuosi, syyskuun toisena viikonloppuna. Etsimme ja ostamme pihalle upeimman kurpitsan minkä löydämme ja Halloweenin aikaan kaiverramme siitä lyhdyn.

Tallien päärakennuksessa toimivassa sisustusmyymälässä on vierailtava joka reissulla. Myymälä on niin ihastuttava, että siellä kiertelisi useamman tunnin! Hyllyt ja huoneet kahdessa kerroksessa notkuvat kauniita esineitä, herkkuja (nekkuja, hilloja, kuohuvia, teetä, suklaata jne.) ja tekstiilejä. Alakerran hurmaavasti sisustetuissa huoneissa voi nautiskella samassa yhteydessä olevan kahvilan antimia ja jälleen ihastella lisää myynnissä olevia esineitä.

Minun on ollut tarkoitus kirjoittaa Koiramäen Pajutallien syksystä ja kurpitsakarnevaaleista jo useamman kerran. Instagramin puolella fiilistelyt ovat nimittäin herättäneet ihastusta. Viime viikonloppuna otin kameran mukaan ja napsasin pari kuvaa teille, jotta pääsette tunnelmaan myös täällä blogin puolella.

Koiramäen Pajutallit sijaitsevat Tuusulassa ja ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11.30-18.00 välisenä aikana. Toivottavasti sain muutaman teistä innostumaan ja ehkä vierailemaan Pajutalleilla jo tulevana viikonloppuna! Lisätietoja löydät Pajutallien verkkosivuilta eli tästä.

Kurpitsaostoksilla - Koiramäen Pajutallit
Kurpitsaostoksilla - Koiramäen Pajutallit
Kurpitsaostoksilla - Koiramäen Pajutallit
Kurpitsaostoksilla - Koiramäen Pajutallit
Kurpitsaostoksilla - Koiramäen Pajutallit

Ihanaa viikkoa!

/Anni

Lisää kotimaan vinkkejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *