| |

Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku

Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku

Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku on todella otsikon kuvauksen arvoinen. Tämän kakun teet jopa puolessa tunnissa ja on sanomattakin selvää kuinka herkkua se on! Erään maistajan sanojen mukaan ”Oli niin namia, että meinasin kuolla”.

Tajusin etten voi seuraavia kolmea viikkoa tehdä pelkkiä Halloween-leivonnaisia – vaikka niin suunnittelin, joten käännän vaihdetta hieman taaksepäin. Meillä on muuten tänään mahtavat Halloween-kuvaukset. Niistä lisää Instagramissa jo tänään ja ensi viikolla myös täällä blogissa!

Oreo-juustokakku – aika varma herkku vai mitä? Tämä kakku myytiin hetkessä loppuun Pop Up kahvilassani muutama viikko sitten. Lupasin asiakkaille ja lukijoille reseptin ja tässä se on. Resepti on todella yksinkertainen, nopea ja helppo. Tämä kakku valmistuu jopa 30 minuutissa – hetken joutuu odottelemaan tuota hyytymistä, joten teethän kakun hyvissä ajoin ennen kuin vieraat saapuvat. Jos rakastat Oreo-keksejä niin kurkkaa myös tämä resepti: Oreo-Jäätelö.


Helppo ja Nopea Oreo-Juustokakku

noin 8-10 hlö

Pohja

  • 200 g oreoita
  • 50 g voita
  1. Pingota leivinpaperi 18-20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Mittaa keksit ja aja ne tasaiseksi monitoimikoneessa tai blenderissä.
  3. Sulata voi ja yhdistä se keksimuruun.
  4. Painele keksipohja irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.

Täyte

  • 4 dl vispikermaa
  • 300 g tuorejuustoa
  • 150 g oreoita
  • 2 tl vaniljasokeria

Huom! Halutessasi makeamman kakun lisää 0.5 dl tomusokeria vaniljasokerin lisäksi!

  1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
  2. Lisää tuorejuusto ja jatka vatkaamista hetken aikaa.
  3. Leikkaa nopeasti veitsellä oreot muruksi – lisää kermaseokseen.
  4. Lisää vaniljasokeri, tomusokeri ja vatkaa niin kauan kunnes täyte on paksua.
  5. Asettele reunakalvo vuoan reunoille.
  6. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita nuolijalla. Siirrä kakku tekeytymään jääkaappiin yön yli tai muutamaksi tunniksi.

Koristeluun

  • kermavaahtoa
  • 6 oreo keksiä
  1. Puolita keksit veitsellä varovasti etteivät ne murru.
  2. Vatkaa pieni määrä (noin 1 dl) kermaa ja laita pursotinpussiin tähtityllan kanssa.

Vinkki! Tuplaa täyte, jos haluat näyttävän korkean kakun. 

Orejuustokakku

Kokelitko ohjetta? Jaa oma kakkusi Instagramissa #anninuunissa

Lisää juustokakkuohjeita löydät täältä.


Myös näillä sopii

Herkutella

124 Kommenttia

  1. Inka sanoo:

    Ohjeen kohtaa ”..vatkaa niin kauan, kunnes täyte on paksua” noudattaen, täyte muuttui tosi nopeasti vetiseksi. Olisikohan pitänyt jättää välistä enempi vatkaaminen, vaan olisi vaan sen verran sekoittanut, että kaikki ainekset on sekaisin? Meniköhän kakku pilalle?

  2. Paula sanoo:

    Hei, oletko kokeillut ottaa täytteet oreoista/dominoista pohjaa varten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *