Annin Uunissa – Vuoden Herkullisin 2018!

Annin Uunissa - Vuoden Herkullisin 2018!

Kyllä! Minun blogini ♥ Ja tällä kertaa ilman kysymysmerkkiä!

Olen pitkin viikkoa ihmetellyt tuota kultakehyksisistä taulua tuossa keittiön pöydällä. Joka kerta se saa hymyn huulilleni ja alan pian uskoa mitä viikko sitten Inspiration Blog Awardseissa tapahtui.

Annin Uunissa – Vuoden Herkullisin 2018!

Uskon, että asioita tapahtuu silloin kuin niitä vähiten odottaa. Niin kävi myös viime lauantaina. Olin sovittamassa iltapäivällä vihdoin Vienoon saapunuttani hääpukuani (joka oli muuten täydellinen). Sovituksen jälkeen suuntasimme kaasoni kanssa kenkä- ja koruostoksille, syömään ja vielä skumpalle. Aurinko paistoi sekä lämmitti ihanasti ja fiilis oli hyvin keväinen.

Illalla oli tiedossa Inspiration Blog Awards Gaala, johon en oikeastaan olisi kerennyt. Olin kuitenkin ilmoittautunut gaalaan ja tarkoitus oli piipahtaa siellä (olinhan myös ehdokkaana). Vaihdoin vaatteet kaasoni luona lennossa ja lopulta saavuin hieman myöhässä paikan päälle Kattilahalliin, juuri ennen voittajien julkistamista. Taisin juuri puraista sitruunaraakakakusta palasen kun minut kuulutettiin lavalle. VOITIN! En voi uskoa sitä vieläkään. Sarjassani kilpaili niin upeita ruokapuolen vaikuttajia, että jo ehdolla olo oli kunnia.

En muista mitä ihmettä sanoin lavalla, kun mikrofoni tuotiin huulilleni. Onhan tuosta hetkestä tallella videokin, mutta en ole uskaltanut sitä vielä katsoa. Olin positiivisesti niin yllättynyt voitostani, että jalkani ja käteni tärisivät! Wau mikä hieno hetki tuo olikaan!

Annin Uunissa - Vuoden Herkullisin 2018!

Tällä viikolla olen totutellut voittoon, joka tuntuu mielettömän hyvältä. Tottakai se, että saa tunnustusta työlleen merkitsee. Vuoden Herkullisin -kategorian voitto merkitsee paljon enemmän kuin pöydällä makavaa palkinto ja titteli. Yrittäjänä ja itseni työllistäjänä saan harvemmin suoraa palautetta työstäni. Tämä on paras palaute, jonka voin saada.

Tuomaristossa sanottua:

”Tuomariston hurmasivat erityisesti blogin selkeät reseptit ja houkuttelevat, kauniit kuvat, jotka kannustavat kokeilemaan. Annin Uunissa tarjoaa innovatiivisia ideoita keittiöön.”

Annin Uunissa - Vuoden Herkullisin 2018!

Annin Uunissa - Vuoden Herkullisin 2018!

Kiitos kuuluu teille ihanille lukijoille, jotka äänestitte minua ja seuraatte herkullista matkaani täällä blogin sekä Instagramin puolella! Ilman teitä en olisi tässä. Haluan myös kiittää muita upeita Vuoden Herkullisin kategoriassa kisanneita bloggaajia. Olitte osa vaikuttajaraatia, joten myös teidän äänet vaikuttivat sijoitukseeni ♥ Sekin tuntuu aivan mielettömältä. Lopuksi vielä kiitos tietenkin Inspiration Blog Awardseille ja sponsoreille!

Otan taulun tänään tuosta pöydältä ja vien sen ansaitsemalleen paikalle työhuoneeni seinälle. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ja jatkaa herkuttelua! Tänään koristellaan muuten donitseja! Ihanaa viikonloppua sinulle ♥


Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

  1. Voi miten arvaan kuinka makealta voitto on maistunut, kun se tulee suoraa puun takaa (tai ainakin sinulle). Kyllä mä niin yhdyn tuon tuomariston kommenttiin sinun blogistasi, ihan WOW! blogi kaikkine hyvineen.
    Kivan postauksen olet tehnyt voitostasi ja niin ihku ihanat kuvat sinusta <3.
    Mukavaa viikonloppua sinulle Anni!

    1. Kiitos Sari taas kommentistasi 🙂 Olen miettinyt tällä viikolla myös sitä kuinka ihanaa oli kun tulit halaamaan minua gaalassa <3 Kiitos kaikista kauniista sanoistasi! Upeaa ja aurinkoista viikonloppua!

  2. Onnittelen lämpöisesti ja iloitsen kanssasi! Blogisi on todella herkullisin ja palkintonsa ansainnut. Tosi kiva lukea noin hyväntuulista postausta. Hyvää kevään jatkoa ja elämäsi tärkeimmän päivän odotusta!

    1. Kiitos paljon Leena 🙂 Toivon sinulle myös oikein aurinkoista kevättä ja tulevaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *