Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante

Huomenta ihanat! Iik miten jännää! Olen lähdössä ensimmäistä kertaa hot-joogaamaan tänään.  Kyllä lauantai-aamuna kukonlaulun aikaan! Sovittiin treffit hyvän ystäväni ❤ kanssa ja päätettiin hiukan hikoilla ennen lauantain herkullista ja pitkää brunssia. Katsotaan miten entinen balettitanssija taipuu joogan vietäväksi! Odotan innolla tuleeko tästä uusi kiinnostava harrastus!

 

Olen saanut brunssirakkauteni taas valoilleen pienen tauon jälkeen ja halusinkin jakaa teille yhden aivan ihastuttavan brunssi-vinkin. Ensin hiukan taustatietoja. Leivon ja aina voista sekä useimmiten vehnästä. Tästä syystä tasapainotan ruokavaliotani välillä kevyemmällä ja nykyään myös kasvispainoitteisella ruoalla. Viime viikonloppuna vietimme rakkaani kanssa hemmottelupäivää ja valisin brunssi-herkutteluun meille kahvilan (joka myös kukkakauppa) Andanten Helsingin Punavuoresta. Tykkäsimme kovasti ja myös yllätyksekseni myös seurassani ollut lihan suursyömäri oli enemmän kuin tyytyväinen. Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante, jatka lukemista.

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante

Oi voi miten lämpimästi voin suositella teille tätä hellyyttävää ja sympaattista kahvilaa! Brunssi koostui viidestä osasta: erilaisista toasteista, kulhollisesta täyteläistä jogurttia, mansikkaa ja itsetehtyä granolaa, kahvista, tuorepuristetusta mehusta ja se tarjoiltiin suoraan pöytiin. Maltoin juuri ja juuri napata muutaman kuvan uudella kamerallani näistä herkuista. Onneksi – sillä nyt pystyin vinkata teille tästä ihanasta ihanasta kahvilasta. Mainittakoon vielä, että oli yllättävää kun tällä kertaa brunssin jälkeen oli kevyt sekä sopivasti syönyt olo. Myönnän buffeteissa tulee ahmittua hiukan liikaa joka kerta. Tänään taidan ehdä sen.

 

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
Avocado Toast – Banana Toast

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
Yougurt Bowl.

 

Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
Viikonlopun Brunssi-vinkki: Andante
Andanten sivut löydät Facebookista ja suosittelen tekemään pöytävarauksen sitä kautta. Brunssia on tarjolla niin kauan kun sitä riittää alkaen klo. 11.00 lauantaisin ja sunnuntaisin hintaan 19€ (erikoiskahvit +1€).

Aurinkoista päivää!

Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *