Vihkisormus, jolla on tarina

Vihkisormus, jolla on tarina

Toiveenanne oli kuva vihkisormuksista. Paniikissa laitoin kuvaajalle viestiä, että tuliko tällainen kuva otettua? No tottakai sellainen löytyi. Tässä se on.

Vihkisormus, jolla on tarina

Olin aina haaveillut kihlasormuksesta, jossa on sopivan kokoinen, mutta näyttävä kivi – mielellään timantti, mutta siis vain yksi. Jonkunlainen prinsessatarina tälle toiveelle varmasti on takana, mutta näin olin aina haaveillut ja siitä oli leikillään puhuttu ennen kihlausta. Tällaisena perfectionistina mieheni otti aika suuren riskin hankkimalla minulle täysin toiveitani vastaisen sormuksen. Kihlauksesta voi lukea lisää täältä.

Sain valkokultaisen sormuksen, jossa kiilteli kolme pientä timanttia vierekkän. Yksi timantti jokaisesta yhdessä vietetystä vuodesta ♥ New Yorkissa kuppikakkukurssin päätteksi tapahtunut kosinta, mieheni rohkeus ja tarina hänen valitsemalleen sormukselle pyyhki kaikki prinsessatoiveet mielestäni. Sormus oli täydellinen. Myöhemmin kun veimme sormuksen pienennettäväksi liikkeeseen, myyjä ihmetteli sitä ettemme valinneet sormusta yhdessä. Nykyään on yleistä, että naiset käyvät varmistamassa sormuksen olevan mieleinen. Yllätyssormuksia ei osteta enää yhtä paljon kun ennen. Onko sinut yllätetty sormuksella vai valitsitko sen itse? Olisi kiva kuulla kokemuksianne.

Vihkisormusta lähdimme ostamaan sillä periaatteella, että sormus sopisi kihlasormukseeni. Jo ensimmäisellä kerralla löytyi upea valkokultainen sormus yhdellä kivellä, joka sopii täydellisesti yhteen kihlasormukseni kanssa. Sain siis myös sen haaveilemani klassisen sormuksen yhdellä timantilla. Miehelle valittiin simppeli valkokultainen sormus myös, hän opettelee sitä nyt käyttämään, kun ei ole koskaan ennen sormuksia pitänyt.

Meillä periaatteena sormuksien valinnassa oli se, että sormukset ovat ajattomia, klassisia ja näyttävät upeilta vielä 20 vuodenkin päästä. Vihkisormus tulee myös arkikäyttöön, joka kannattaa pitää mielessä. Millainen sormus tuntuu hyvältä töissä, arkena ja tavallisia askareita tehdessä?

Ihanaa viikonjatkoa!


Kuva Camilla Bloom.

Haluatko lukea lisää hääjuttuja? Löydät niitä täältä!

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

  1. Todella kauniita ovat kummatkin sormukset. Valkokulta on myös minun suosikkini, se on tyylikäs, ajaton ja sopii aina kantajansa sormeen.
    Ikävä kyllä raskausaikana jouduin katkaisuttamaan kummatkin sormukset, no myöhemmin sain tilalle hiukan toisenlaisen, niin se elämä menee.
    Ihana tuo teidän sormuskuva <3.

    1. Kiitos Sari! Nimenomaan tyylikäs ja ajaton <3 Somuksen pitää sopia omaan makuun vielä 30 vuoden päästä! Ai kamala, turposiko sormet niin ettei sormuksia saanut muuten pois? Kiitos muuten vinkistä, sormukset siis kannattaa ottaa pois hyvissä ajoin 😉 Mutta näins e elämä todella välillä menee. Kaikella on tarkoitus <3 Ihanaa iltaa!

  2. Aivan ihanat sormukset! Itselläni oli ekasta avioliitosta kultainen sormus mutta allergisoiduin niin pahasti etten voinut enää viimeiseen 5v käyttää. Olen mennyt nykyisen mieheni kanssa kihloihin reilu 4kk sitten ja nyt minulla on kaksirivinen hopeinen sormus jossa toinen rengas on silea ja toinen täynnä pieniä timantteja. Naimisiin olemme joskus vuosien päästä menossa mutta mitään toivetta vihkisormuksen tyylistä ei vielä ole.

    1. Kiitos Nanna 🙂 Oi voi en edes tiennyt, että kultasormus voi allergisoida. Uusi sormuksesi kuulostaa ihanalta, teillä onhyvää aikaa miettiä ja pohtia vihkisormusta. Kaksiriviseen saa valittua varmasti ihanan parin. Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *