Täydellinen Hääpukuni

Täydellinen Hääaamu Italiassa

Alkaako tämäkin hääpostaus sanalla täydellinen? Kyllä valitettavasti, koska se sopii otsikkoon parhaiten. Minulle täydellinen hääpuku löytyi Helsingistä, morsiuspukuliikkeestä Vieno. Vieno tarjosi sopivan valikoiman juuri sen tyylisiä pukuja joita olin mielessä pyöritellyt ennen ensimmäisiä sovituksia. Ainon ja Jeminan tavatessani vahvistui myös päätös siitä, että halusin tukea pienyrittäjiä valitsemalla puvun pienestä morsiuspukuliikkeestä, jossa palvelu oli henkilökohtaista ja sitä kautta myös puvun valinta ikimuistoista.

Kirjoitin teille jo aiemmin hääpuvun valinnasta tänne. Koska aloitimme suunnittelemaan häitämme vasta puoli vuotta ennen hääpäivää ei aikaa jäänyt (ainakaan liikaa) sovittelulle tai pähkäilylle. Puku valikoitui ensimmäisellä sovituskerralla kolmesta vaihtoehdosta. Pukujen tilausaika on yleensä 5-6 kk, joten jos et valitse pukua suoraan rekistä on hyvä olla ajoissa. Unelmien hääpukua olin toki pyöritellyt mielessäni jo pidempään. Vaatimukseni puvulle olivat: mukava päällä (minulla ei ollut vaihtomekkoa), pitsiä, pitkä laahus ja tyyliltään italialaisiin häihin sopivan elegantti. Ennen kaikkea halusin viihtyä puvussa, jotta hääpäivästä nauttiminen ei kaatuisi kiristävään ja tönkköön pukuun, jossa on vaikea liikkua.

Kuinka odotinkaan, että sain pukea hääpuvun päälleni hääpäivänä! Kuvaajamme Camilla Bloom ikuisti puvun kauniisti päälläni ja kun se roikkui vielä hääsviittimme ikkunan yllä hääaamuna.


Täydellinen Hääpukuni

 Innocentian Fioretta Gorini oli mielestäni juuri täydellinen valinta italialaisiin häihimme. Käsinkirjailtu ja ommeltu pitsi sekä häikäisevä laahus keräsivät kehuja myös miesvierailta. Puku löytyi liikkeestä heleän roosan värisenä, mutta tilasin sen itselleni omien mittojeni mukaan ja (Ivory) valkoisena. Tätä muuten mietin pitkään, nimittäin trendikäs puuteriroosa houkutti minua, mutta päädyin lopulta perinteiseen valintaan.

Halusin pitää samaa pukua päällä koko hääjuhlan ajan. Koska hääpukua pidetään vain kerran päällä halusin nauttia puvusta koko päivän ja juhlan ajan. Pitkä helma/laahus ei ehkä ollut ihan otollisin valinta häätanssiin, mutta siitäkin selvittiin. Yksi kriteerini puvulle oli se että puku on mukava päällä ja sitä tämä puku todella oli, myös paahtavassa helteessä, ja oloni oli koko päivän ajan kuin prinsessalla. Yksi tärkeä tekijä istuvuudessa oli ehdottomasti omien mittojeni mukaan ommeltu mekko, jonka Vienon tytöt vielä lyhensivät ja kursivat istumaan täydellisesti päälleni.

Täydellinen Hääpukuni

Täydellinen Hääpukuni

Täydellinen Hääpukuni

Voisin fiilistellä näitä kuvia taas koko päivän. Miten kivaa pukeutuminen voi olla? ♥

Täydellinen Hääpukuni Täydellinen Hääpukuni

Kukkivat oliivinoksat löytyivät myös kampauksestani ja kimpusta.

Täydellinen Hääpukuni

Täydellinen Hääpukuni

Valitsin todella simppelit korut, koska halusin puvun olevan pääosassa.

Täydellinen Hääaamu Italiassa

Täydellinen Hääpukuni

Vienon tytöt ompelivat mekon takaosaan huomaamattoman napin, johon sain nostettua laahuksen tarpeen vaatiessa (häätanssi).

Täydellinen Hääpukuni

Täydellinen Hääpukuni

Täydellinen Hääpukuni Täydellinen Hääpukuni Täydellinen Hääpukuni

Täydellinen Hääpukuni

Villa Arcadio tarjosi upeat puitteet kuvaukselle ja hyödynsimme niitä kyllä laajasti. Joka kerta yhtä ihana katsella näitä kuvia. Toivottavasti niistä on iloa teillekin! Jospa seuraavaksi kirjoittaisin First Look -kuvauksista?

Teiltä on tullut jo Instagramissa paljon palautetta häämekostani. Jättäkää mietteitä, kysymyksiä tai mitä tahansa muuta myös tänne blogin puolelle ♥

Lisää Innocentian pukuja löydät Vienon sivuilta. Erityiskiitoksen vielä kerran Vienon Jeminalle ja Ainolle!


Kuvat Camilla Bloom.

Haluatko lukea lisää hääjuttuja? Löydät niitä täältä!

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Uskomattoman upea puku, tyylikäs ja samalla herkkä! Näytät niin kauniilta noissa kuvissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *