Sitruuna-Pannacottapiirakka
Oi sitruuna oi sitruuna! Tässä ohjeessa yhdistyy pannacotan kermaisuus, lemon curdin kirpeys ja kandeerattujen sitrusten makeus. TÄYDELLINEN pääsiäisen jälkiruoka on tässä. Alun perin suunnittelin ohjeen Unelmien Talo & Koti palstalleni, nyt ohje löytyy myös linkin takaa. Nappaat ohjeen ja linkin alapuolelta.
Kandeeratut sitrukset tuovat piirakkaan väriä ja koristeellisuutta. Niiden tekeminen on yllättävän helppoa, kun jaksat hieman odotella. Se kannattaa! Ihana idea on käyttää myös yli jäänyt taikina pienten sitruunaisten pikkuleipien leipomiseen. Ne syntyvät käden käänteessä. Joko alkaa olla vaikeuksia päättää mitä tänä pääsiäisenä leipoisi? Minulla ainakin tekee tiukkaa!
Sitruuna-Pannacottapiirakka
noin 8 hlö
Ohje
Pääset ohjeeseen tästä.
Vinkki! Jos piirakkataikinaa jää yli, leivo taikinasta pikkuleipiä. Kaulitse taikina ohueksi ja paista pikkuleipiä 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Postauksen kuvat: Kristiina Kurronen / A-lehdet
Herkullista pääsiäisviikkoa!
Lisää pääsiäisen herkkuja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Gluteeniton Runebergin kakku
Herkullisin Porkkanapiirakka (pellillinen)
Koristeluideoita Joulukakkuihin Englannista
Browniepohja ja asiaa mitta-astioista