| |

Rainbow Room NYC – Herkuttelua näköalalla

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

New York New York New York! Jälleen kerran kokeilimme uutta vuodenaikaa taannoisella NYC:in matkallamme. Maaliskuussa NYC:issä voi olla jo mukavan lämmin ja keväinen ilmasto. Olin mielessäni pakannut matkalaukkuun nahkatakin, mekkoja ja ohuet farkut. Keväiset vaatekappaleet vaihtuivat pipoon ja villakangastakkiin. Ilma oli poikkeuksellisesti melko viileä, varsinkin aamuisin ja iltaisin. Aurinko paistoi kuitenkin joka päivä, joten emme valita yhtään. Vaikka yleislämpötila oli viileä, niin päiväsaikaan paistava aurinko lämmitti mukavasti ja onhan auringonpaisteessa kiertely ja fiilistely aina asteen mukavampaa.

Tässä postauksessa kerron yhdestä matkamme huippuhetkistä. Sateenkaarihuone ♥ Teimme timanttisia ravintolavalintoja tällä kertaa ja ihan puolivahingossa. Yksi näistä timanteista oli Rockefeller Centerissä sijaitsevan Rainbow Roomin Bar SixtyFive. Bongasin Rainbow Roomin Instagramista samalla kuin fiilistelin tulevaa matkaa. Cocktailit, herkullinen ruoka ja ikoniset maisemat. Mikä voi mennä vikaan?

Rainbow Room NYC – Herkuttelua näköalalla

En tykkää turistirysistä ja tämä koskee nähtävyyksiä, joihin täytyy jonottaa. Emme käyneet ihastelemassa tällä reissulla maisemia Top of The Rockin näköalatasanteelta (pelkkää lippua saattaa joutua odottamaan). Samassa rakennuksessa (Rockefeller Center) sijaitsee Rainbow Room vain 5 kerrosta alempana (kerros 65) ja varaamalla pöydän ravintolaan saimme samat maisemat ilman odotusta, erillistä maksua ja herkkujen kera (jotka toki maksoivat). Meillä kävi tuuri, saimme nimittäin ravintolan parhaan pöydän! Esitä toiveet varausta tehdessä, se toimii!

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Yksi parhaimmista Gin & Tonic ♥ Bar SixtyFive.

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Maisemat olivat henkeäsalpaavan upeat, vaikka katselimme niitä lasin läpi sisätiloista. Rainbow Roomin tilat ovat uskomattoman valoisat ja avarat. Kesällä ravintola avaa terassin, jonne pääsee kurkkimaan maisemia vielä tarkemmin omasta pöydästä. Terassille täytyy ehdottomasti vielä päästä.

Varasimme pöydän heti kello 17.00, jolloin Rainbow Roomin ravintola-baari Bar SixtyFive aukeaa. Saimme katsella auringonlaskun pöydästämme. Näkymä oli henkeäsalpaavan upea. Auringonlasku muuttaa taivaan värejä moneen kertaan ja nämä värit heijastuvat pilvenpiirtäjiin. Se on jotain joka liittyy New Yorkin taianomaiseen fiilikseen. Saavuimme kaupunkiin myös auringonlaskun aikaan ja meinasin pyörtyä innostuksesta kun saimme katsella kaupunkiin johtavan sillan päältä iltapäiväauringossa kylpevää Manhattanin siluettia. Ahh!

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalallaRainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Herkuttelimme maukkailla slidereilla eli pienillä hampurilaisilla, joita oli annoksessa 4 kappaletta (maha tuli täyteen). Seurassamme ollut kasvissyöjä tilasi itselleen oikein maukkaan vegaanisen slider-annoksen. Myös erikoisruokavaliot oli siis huomioitu Rainbow Roomin ravintolassa. Hinnat olivat melko korkeat, mutta ruoka, juoma ja maisemat olivat sen arvoiset. Listalla oli paljon mistä valita: pientä purtavaa ja myös isompaan nälkään annoksia. Tarkkailin ympäristöä ja huomasin, että monet asiakkaat tulivat ainoastaan nauttimaan cocktailit sekä nauttimaan maisemista.

Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla Rainbow Room NYC - Herkuttelua näköalalla

Aineistoa reissustamme kertyi aika paljon. Jätä kommenttia, jos sinulla on toiveita New York -vinkkien suhteen. Kirjoittelen mielelläni siitä mikä teitä kiinnostaa. Pian tulossa juttua Brooklyn Bridgen auringonnoususta ja ihanasta Magnolia Bakerystä.


Aurinkoista pääsiäisviikkoa!

Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

 1. Maikki sanoo:

  Mistä päin kannattaa hotellia/huoneistoo etsiä? Onko airbnb hyvä valinta tuolla? Kävittekö aamupalalla jossain? Oliko joitain erityisiä hyviä pikkuliikkeitä mitä löysit? Haitteko kahvit mukaan niin kuin siellä usein tehdään ainakin elokuvissa? =D

  1. Moi Maikki,

   Kiitos vinkeistä! Kirjoittelen lisää majoitusjutuista, aamupaloista yms. koontipostaukseen. Käytiin hakemassa joka päivä kahvit mukaan, kahviloita on joka kadun kulmassa! 🙂

 2. Ai että! Varmasti huikea elämys ollut. Kiitos tästä vinkistä! 🙂 Itsekin oon tehnyt kahtena peräkkäisenä kesänä reissun New Yorkiin. Aivan mieletön kaupunki! Yksi mun suosikkimatkakohteista. Siellä irtautuu kaikesta muusta, ja on vaikka mitä koettavaa ja nähtävää. <3

  1. Tämä paikka kannattaa tosiaan laittaa korvan taakse. Paikan terassi on kesällä varmasti UPEA! Jos mies suostuisi niin lähtisin minäkin taas ensi kerralla uudestaan NYCiin. Siellä tosiaan irtautuu kaikesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *