| |

Popping Candy Cake

Pastellisia unelmia, niiden toteutumisia, uusia haaveita, haasteita, kiirettä, iloa ja onnistumisia! Kaikkea näitä on mahtunut kuluneeseen vuoteen! Muistatteko mitä tasan vuosi sitten tapahtui? Mistä olin hehkutellut ja vihjaillut muutaman kuukauden, kunnes sain sen teille paljastaa? Voit virkistää muistiasi ja lukea viime vuoden fiiliksistä täällä.

 

Aivan.. siis avasin ikioman verkkokauppani, toteutin pitkäaikaisen projektini, lähdin yrittäjäksi ja antauduin täysin harrastukseni syliin, kun tein siitä työni ja ammattini! Kuten tuossa alussa jo avasin: paljon on tähän vuoteen mahtunut asioita. Ylä- ja alamäkiä eli niin naurua kun kyyneleitäkin. Teidän lukijoiden ja asiakkaiden tuki on ollut suunnattoman vahvistavaa. Olen hyvin onnellinen siitä, että suurin osa palautteesta on ollut pelkästää positiivista ja kannustavaa! Kiitos myös kaikille muille kannustaville ihmisille, (kollega) bloggaajille, ystäville ja tukijoille! Jokainen tilauksenne on saanut hymyn huulilleni!

 

Yrittäjäksi lähteminen oli minulle suuri ja jännittävä päätös/muutos. Mitä jos en onnistu? Kannattaako ottaa riski – joka on niin taloudellinen kuin ammatillinen? Nyt vuoden jälkeen voin todeta, että onnistuin, riskejä kannattaa todellakin ottaa ja unelmiaan saavutella! Olen onnellinen enkä kadu päätöstäni! Yrittäjyys itsessään on tuonut haasteita henkilökohtaisessa elämässä ja ne on niitä asioita mitä ei voi tietää ennen yrittäjyyttä. Yrittäjyydessä on haasteiden lisäksi paljon positiivisia puolia. Muutaman mainitsen: saan tehdä sitä mitä rakastan, saan valita työaikani tai niiden jäsentelyn itse, olen tutustunut muihin yrittäjiin ja oppinut suunnattomasti! Ja te asiakkaat – saan tuntea teidät henkilökohtaisesti ja nähdä läheltä ilonne!

 

Huh! Viimein tähän pastelliseen unelmien kakkuun, jossa maistuu vaahtokarkki ja suklaa! Popping Candy Cake sopii loistavasti tähän 1-vuotisjuhlaan ja itseasiassa myös tulevaan vappuun! Kakussa herkutellaan överisti itsetehdyllä paukkukarkkisuklaalla, vaahtokarkkimoussella ja vaahtokarkin makuisella marenkikreemillä. Tuhtia kyllä, mutta tästä minä tykkään! Pieni pala riittää tasaamaan makeanhimoa. Siitä syystä kakkukin on pieni halkaisijaltaan 15 cm. Niin ja tuo paukkukarkki poksahtelee hauskasti suussa!

 


Popping Candy Cake

 

Täytteenä: Vaahtokarkkimousse ja lemoncurd

 

Kuorrutus: marenkikreemi, joka oli maustettu vaahtokarkkiaromilla.

 

Koristeet: Popping Candy Bark/Suklaa. Suklaa palat liimataan kreemin pintaan ja kakku on valmis!

 

Kakun kokoaminen:

 1. Leikkaa kakkupohja 3 osaan.
 2. Kokoa kakku vuokaan, jossa paistoit sen.
 3. Aseta pohjakerros vuoan pohjalle, levitä lemoncurd ja puolet moussesta pohjan päälle.
 4. Toista sama keskikerrokseen, nosta päällimäinen kakkupala päälle ja laita kakku tekeytymään jääkaappiin!
 5. Vinkki! Kostuta kakku mehulla tai maidolla (n. 1 dl koko kakkuun)!
 6. Valmista marenkikreemi ja suklaa.
 7. Ota kakku vuoasta kakkualustan päälle ja levitä marenkikreemi kakun pintaan palettiveitsellä.
 8. Lopuksi asettele suklaapalat kakun päälle ja reunoille!

 

Sain teiltä lukijoilta ja asiakkailta hetki sitten postia arvonnan yhteydessä ja haluan julkaista tässä muutaman terveisen, jotka sain teiltä! Liikutuin miten paljon ja miten kauniita sanoja ja palautetta olitte kirjoitelleet! Tämä on sitä parasta palautetta mitä voi saada! Huomenna muuten jännitän Inspiration Blog Awardseissa ja juhlin jokaista ääntä jonka sain teiltä, vaikka voitto ei tulisikaan! Mikä juhlaviikonloppu! ❤

 

”Kiitos ihanasta blogista ja resepteistä. Työkaveri vinkkasi blogistasi ja nyt olen innoissani kokeillut reseptejäsi, aivan ihania :)”
 
”Hei! Olen seurannut blogiasi jo reilut kolme vuotta, ja hyödyntänyt lukemattomia kertoja loistavia reseptejäsi niin arkena kuin myös juhlahetkinä. Kun huomasin sivuillasi Blog Awardsin kilpailun, minulla ei edes käynyt mielessä kenenkään muun blogin äänestäminen kuin sinun. Enpä edes tutkaillut muiden ehdolla olevien blogeja, sillä olen varma, etteivät ne ole läheskään sinun blogisi veroisia. Suuret kiitokset sinulle upeasta blogistasi, intoa edelleen blogin kirjoittamiseen sekä kuvaamiseen, ja tsemppiä kilpailuun. Toivottavasti juuri sinä voitat vuoden herkullisimman -tittelin. =)”
 
”Ehdottomasti sait ääneni, blogisi on ihanaa inspiraatiota täynnä ja monet reseptit jo koitettu, lisäksi arvostan sitä että panostat leivonnaisten kuvaamiseen selkeästi paljon ja blogin visuaalinen ilme on aivan ihana!”
”Herkullista ei ole vain reseptit, vaan yleisesti blogin ulkonäkö, joka tottakai lisää lukukokemuksen miellyttävyyttä ja intoa leipoa ja kokeilla 🙂 Onnea Awardseihin!”

 

”Ihania ohjeita ja ihana verkkokauppa. Olen niin koukussa Annin herkkuihin ja todella herkullisiin kuviin blogissa. ”
”Kiitos ihanista tuotteista ja resepteistä! Tilaan lähes joka kuukausi tuotteita ja kiitos myös erittäin nopeasta toimituksesta. Onnea kisaan. ”
 

Myös näillä sopii

Herkutella

10 Kommenttia

  1. Kiitos kiitos kovasti 🙂 Toivottavasti yrittäjyys on yhtä positiivista tulevaisuudessakin!

 1. Miten siis suklaa liimataan kakun pintaan? Kuinka paljon lemoncurdia tulee väliin?

  1. Hei Aletta, suklaat van painetaan kiinni kreemin pintaan, niin ne jäävät siihen, koska kreemi on tahmeaa 🙂 Lemoncurdia oman maun mukaan pari ruokalusikallista eli ohut kerros ennen moussea. Mukavaa viikonloppua!

 2. Onnea hurjasti! <3 Sinun blogia ja verkkokauppaa on aina kiva tutkia. 🙂

 3. Ihana kakku 😛 Onnittelut 1-vuotiaalle ja tsemppiä myös tulevaan 🙂

 4. Ilona sanoo:

  Onko vain makuasia, tekeekö tähän sokerikakkupohjan vai käykö yhtä hyvin esim. mehevä tumma kakkupohja? Pidän itse enemmän mehevän pohjan koostumuksesta, mutta mahtaako tulla liian tuhti kokonaisuus vaahtokarkkimoussen kanssa?

  1. Hei Ilona! Se on ihan makuasia. Kyllä voisin ihan hyvin tehdä mehevään pohjaan vaahtokarkkimoussen 🙂 Voit vaikka jättää pohjasta ihan vähän sokeria pois ja näni taittaa makeutta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *