|

Piknik Kirsikkapuistossa

Piknik Kirsikkapuistossa

Olen rakastunut! Kirsikankukkiin, -puihin ja puistoihin! Kerron kirjassanikin, että toivoisin kirsikkapuiden kukkivan läpi vuoden ja nyt muistan taas miksi. Tällä viikolla keskiviikon kohdalla kalenterissa oli iso raksi. Kuvaukset kirsikkapuistossa. Kuvasin asiakkaalle kampanjaa, mutta samalla sain nauttia joka kevään odotetuimmasta kukkaloistosta. Ei ihme, että japanilaiset juhlivat ”kukkien katselua” joka vuosi. Kurkkaa piknikfiilikset myös Instagramista.


Piknik Kirsikkapuistossa

Missä?

Kirsikkapuisto sijaitsee Helsingin Roihuvuoressa, jossa kukkii yhteensä noin 250 kirsikkapuuta. Puistoon pääsee hyvin julkisilla esimerkiksi metrolla tai bussilla. Herttoniemen metroasemalta on lyhyt kävelymatka puistoon.

Milloin?

Kukinta on ollut parhaimmillaan juuri nyt. Kirsikankukkajuhlaa Hanamia vietetään 19.5. eli viikon päästä sunnuntaina. Vielä ehdit ihailemaan kukkaloistoa, osa kukista on juuri auennut, osa jo kukkinut. Voit seurata kukintaa ja sen päivityksiä täältä.

Mitä mukaan?

Viltti, eväät ja kamera. Puistossa näkyy paljon eväsretkeilijöitä, lounastajia ja nautiskelijoita kuvaajien lisäksi. Parhain hetki mennä kuvaamaan on aikaisin aamulla, jolloin välttää ihmismassat. Tämän postauksen kuvat on otettu ilta-auringossa ja puistossa oli paljon ihmisiä, vaikka se ei näistä kuvista näykään. Rauhallinen paikka oli vaikea löytää, eikä sitä löytynyt upeimpien puiden alta.

Kiitos pionikimpusta Home In Garden.

Piknik KirsikkapuistossaPiknik Kirsikkapuistossa

Aurinkoista päivää!

♥ Anni


Tämän postauksen kuvissa kuvausapuna minulla oli James Wright (InstagramWeb).

Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

 1. veera sanoo:

  Kirsikkapuisto on kyllä ihanin keväinen asia! <3

 2. Minna sanoo:

  Moi Anni! Blogiasi on kiva lueskella, ja minä niiiin rakastan herkkuja <3 😀

  Kirsikankukat ovat kyllä todella kauniita! Huomasin blogiasi lueskellessani, että myös sinä olet asunut Tukholmassa (itse asun täällä parhaillaan), joten olet varmaankin käynyt katsomassa kirsikankukkia myös Kungsträdgårdenilla? Siellä on todella kaunista kukinnan aikaan, ja kaiken sen upeuden voi vielä löytää ihan keskustasta! Miten kätevää – myös ihan turisteille! Tässä samalla Tukholma-vinkki, jos joku kaipaili niitä 🙂 Ja onhan tämä Tukholma vaan niin ihana! <3

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  1. Moi Minna,

   Kiitos mukavasta kommentista. Oi Tukholma on niin ihana! Edelleen kaipaan sinne välillä. Hyvä vinkki kaikille käydä Kungsträdgårdenilla, toivon että itsekin ensi keväänä pääsen <3 🙂

   Mukavaa uutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *