Passionruudut
Rakastan alkuvuoden sesonkeja ja raikkaita hedelmiä. Passionhedelmän sesonki alkaa olla jo lopuillaan, mutta vielä näitä ihanuuksia löytyy kauppojen hedelmähyllyiltä. Muistathan, että raikkaan makea passionhedelmä on parhaimmillaan kun sen kuori on ryppyinen. Mitä ryppyisempi, sen makeampi hedelmäliha.
Näissä alunperin Unelmien Talo & koti -lehteen suunnittelemissani passionruuduissa intensiivinen aromi yhdistyy mehevään kakkupohjaan (jota ei vatkata) ja silkinpehmeään mascarponevaahtoon. Tämä oli täydellinen jälkkäri pääsiäispöytään, mutta toimii myös muissa sesongeissa ja valmistuu alle tunnissa. Ihanaa!
Lupaathan kokeilla? Passionruudut-ohjeen löydät alapuolelta linkin takaa.
Passionruudut
noin 10-12 hlö
Ohje
Pääset ohjeeseen tästä.
Vinkki! Leikkaa ruudut neliöiksi tai hauskasti pitkittäin, kuten itse tein tällä kertaa! Jos et halua, että paloista taistellaan niiden kokoeron takia niin suosittelen neliöitä heh.
Vinkki! Saat ruuduista gluteenittomia, kun vaihdat jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen.
Postauksen kuvat: Kristiina Kurronen / A-lehdet. Stailaus & ohje: Anni Paakkunainen
Herkullista vapun odotusta!
Lisää herkkuja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Sitruunajuustokakku Browniepohjalla
Vihreä kuula -mutakakku päärynävaahdolla (M)
Minipavlovat Pääsiäiseksi
Croissantvanukas omenalla ja karhunvatukoilla