|

MEIDÄN UUSI KOTI

Meidän uusi koti

Saatiin vihdoin avaimet meidän uuteen kotiin!

Ollaan etsitty tilavampaa ja toimivampaa kotia jo parin vuoden ajan. Ensin puolitosissaan ja nyt viime syksystä asti todella intensiivisesti. Pandemia ylikuumensi markkinat ja teki uuden kodin löytämisestä melkein mahdotonta. Varsinkin näillä meidän seuduilla, jonne ollaan juurruttu. Samaan aikaan etätyö kiristi hermoja kodissa, jossa tila loppui kesken.

Valitettavasti tästä asunnosta/talosta on tehty jo hyväksytty tarjous.” En edes muista kuinka montaa asuntoa ei ehditty edes mennä katsomaan, kun asunto/talo oli jo myyty. Useita tarjouksia jätettiin myös itse ja aina joku vei uuden kodin nenän edestä. Lopuksi alettiin pohtia uudestaan meidän kriteereitä. Löysättiin niitä, oltiin itsekin nopeita ja uusi koti löytyi.


Meidän uusi Koti

Kesäkuun alussa hikoiltiin ja kädet tärisivät. Tehtiin tarjous meidän uudesta kodista ja se hyväksyttiin. Uusi koti sijaitsee kävelymatkan päässä nykyisestä kodista. Saamme siis jäädä tänne! Onni aloittaa päiväkodissa syyskuussa ja tältä alueelta vuoden aikana löytyneet kaverit pysyvät siis samoina. Ihan parasta.

Me ollaan molemmat ”kaikki, heti ja nyt – mielellään valmiina” -tyyppisiä ihmisiä, joten remontointi tai talon rakennus ei ole ihan meidän juttu. Nyt kuitenkin joudutaan päästään remontoimaan ja tekemään tästä kodista meidän näköistä. Olen omaksi yllätykseni hieman innoissani tulevasta remontista.

Ei olla ihan vielä siis muuttamassa, vaan ensin tehdään remontti, joka alkaa tällä viikolla. Uusi koti ei täytä kaikkia niitä kriteereitä, joilla lähdettiin alun perin taloa etsimään. Lisää tilaa, valoa ja tunnelmaa täältä löytyy. Se tunne, mikä syntyi ennen tarjouksen jättämistä oli tärkein. Tämä asunto tuntuu kodilta, meidän uudelta kodilta! Ja tuo ruokailutila, joka näkyy kuvista, se on uuden kodin kaunein tila.

Meidän uusi koti

Koska tämä muutos tulee näkymään vahvasti meidän arjessa ja tekemisessä, saatte tekin siitä osanne. Remonttiblogia tästä ei sentään tule. Saatte myös toivoa sisältöä, mikä teitä kiinnostaa uuden kodin tiimoilta?

Ihanaa elokuuta ja alkanutta uutta viikkoa!

/Anni


Tulen kirjoittelemaan remontista lisää tänne blogin puolelle.
Seuraa remonttiamme myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Riikka sanoo:

    Onnea uudesta kodista! Kiinnostaa ehdottomasti päivitykset rempsta ja uudesta kodistanne :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *