Kakku kuin unelma – Makutomusokerit leivonnassa

Kuva Dr.Sugar.

Halusin tulla hehkuttamaan tänne Dr.Sugarin mahtavaa appelsiini-mustaherukkakakkua, jonka hän leipoi yhteistyömme tiimoilta muutama päivä sitten. Valitettavasti en päässyt maistamaan kakkua, joten olen tyytynyt kuolaamaan kakkua tästä läppärin ruudulta.

Jinna testasi verkkokauppani makutomusokereita ja loihti (omasta suosikistani) mustaherukkatomusokerista ihanan kreemin ja moussen kuvissa näkyvään kakkuun! Käykää kurkkaamassa kakun ohje Dr.Sugar -blogista!
Squires Kitchenin makutomusokereista haluaisin kertoa sen verran, että niitä voi käyttää, kuten tavallistakin tomusokeria: kreemeihin, pikeeriin, täytteisiin, marenkeihin, koristeluun tai muuhun maustamiseen. Itse sihtailen usein jotain sopivaa makua kuivakakkujen ja keksien päälle tuomaan hienosta vivahdetta ja ulkonäköä leivonnaisen pintaan. Parasta näissä maustetuissa Squires Kitchenin tomusokereissa minun mielestäni on se etteivät ne sisällä keinotekoisia makuaineita tai värejä. Saat loihdittua ihania luonnollisia makuja erilaisiin leivonnaisiin näiden herkullsiten sokereiden avulla.

Käteviä uudelleen suljettavissa pusseissa myytäviä tomusokereita löydät kaupastani kuudessa eri maussa: mansikka, vadelma, sitruuna, appelsiini, suklaa ja mustaherukka. Pussin kyljestä löydät myös ohjeen herkulliseen Cupcake -kuorrutukseen!

Kuva Dr.Sugar.

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *