Ihanaa Uutta Vuotta 2017!

Olin jo kirjoittanyt teille tylsän uudenvuoden toivotuksen kilistelykuvineen kun näin Instagramissa ihanan Yummy Bakerin kuvateaserin hänen vuoden 2016 kohokohdista. Ansku kehotti muitakin tekemään TOP10 siitä mitä tapahtui vuonna 2016! Ryhdyin heti ajatustyöhön. Tämä vuosi on ollut minulle monella tavalla ainutlaatuinen ja sitä pitää ihan siitäkin syystä pohtia hymyillen!

 


Ihanaa Uutta Vuotta 2017!

Nyt minä kehoitan juuri sinua pohtimaan viime vuotta ja miettimään omia kohohtiasi. Mitä kaikkea vuoteen 2016 mahtui? Tässä minun listani:

1. Kihlajaiset

Menimme loppuvuodesta 2015 kihloihin New Yorkissa. Kihlajaisia juhlittiin tammikuussa kotonamme perheen kesken. Tarjolla oli ihanaa kolmen suklaan kakkua!

2. Yrittäjyys

Pitkä pohdinta siitä miten voisin tehdä rakkaasta harrastuksestani: leipomisesta ja kaikesta siihen liittyvästä täyspäiväisen työn sai päätöksen kun perustin yrityksen heti alkuvuodesta 2016.

3. Unelmien 30v synttärit

Yksi vuoden ikimuistoisimmista tapahtumista oli omat kolmekymppiseni. Sain täydelliset unelmien juhlat, jotka kanssani suunnitteli Ihanaa Jenni Juhlahuumasta! Juhlat (Sviittibileet) pidin Hotel Fabianissa ja voit lukea niistä lisää täällä: Svibit. Pinkkiä, kinuskia, ilmapalloja, kukkia ja kaikkea kaunista!

4. Perheloma Amsterdamiin

Pikkuveljeni asui ja opiskeli kevään 2016 Amsterdamissa ja kävimme koko perheen voimin hänen luonaan viikonloppumatkalla huhtikuussa. Apua! Tästä reissusta uupuu edelleen postaus, mutta taidan kirjoittaa tärpit teille vasta tänä keväänä. Kuva on Keukenhofin puutarhasta – rakastuin näihin jättitulppaaneihin ja kokopaikkaan itseasiassa.

5. Annin Uunissa Verkkokauppa

Vuoden jännittävin ja ehkä myös yksi suurimmista henkilökohtaisista saavutuksistani oli oman verkkokaupan avaaminen. Työ ennen avaamista oli vienyt aikaani ja ajatuksia noin vuoden päivät. Huhtikuussa sain vihdoin paljastaa tämän projektin tuotoksen ja voi kuinka hyvin olette ottaneet kauppani vastaan! Kiitos kaikille ihanille asiakkailleni ja lukijoille!

6. Rodos

Asuin aikoinaan Tukholmassa ja siellä tutustuin upeaan ihmiseen, jonka kanssa olemme jakaneet monia iloja ja suruja sekä sopeutuneet yhdessä vieraassa maassa asumiseen. Ystäväni jäi Ruotsiin ja minä palasin kotiin. Oikea ystävyys kestää välimatkan, ajan ja jatkuu aina siitä mihin viimeksi jäätiin. Kesäkuussa päätimme lähteä viikon matkalle yhdessä ja päivittää kuulumiset oikein kunnolla.  Lue upeasta reissusta lisää: Rennon matkailijan Rodos.

7. Erokakku Marja Hintikka

Wau mikä haaste ja mahdollisuus oli päästä lokakuussa Marja Hintikka Live -showhun, jossa esittelin suunnittelemani Ero-Kakun! Lue lisää kakusta ja showsta ”Makea Kirpeä Yllätyksellinen Ero”.

8. Vuoden inspiroivin Ruokablogi -ehdokkuus

Ehdokkuus vuoden inspiroivimmaksi ruokablogiksi! Sjoituin tuomariston äänestyksessä TOP3! Mikä kunnia ja ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista, vaikka voittoa ei tällä kerralla tullutkaan!

9. Berliini

Herkkujen Berliini ehdottomasti! Rakastan matkustelua ja se jäi vähemmälle varsinkin avopuolisoni kanssa yrityksen perustamisen jälkeen. Loppusyksystä matkustimme Berliiniin viettämään pidennettyä viikonloppua. Tämä matka jäi mieleen ja varsinkin KaDeWen ruokataivas. Minun tärpit Berliininmatkaan löydät täältä: Hekkujen Berliini.

10. Thaimaa

Loma jota on odotettu koko vuosi! Matkustimme heti joulun jälkeen juhlimaan vuodenvaihdetta Thaimaan lämpöön perheen kesken. Terkut täältä lämmöstä, jossa olemme suurimmaksi osaksi vain nauttineet auringosta, tuoreista hedelmistä, kosteasta ilmasta ja hyvästä seurasta!

Haluan toivottaa kaikille Menestyksekästä ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

 

♥ Anni

 


Kinuski-Popcorn Juustokakun ohjeen löydät täältä.

Myös näillä sopii

Herkutella

5 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *