| |

Ihana Puolukkasmoothie (M)

Ihana Puolukkasmoothie (M)

Pakastin täynnä puolukoita. Ihania kirpeitä kotimaisia puolukoita. Laitan niitä aamupuuroon, soseutan Onnille banaanin kanssa, leivon rahkapullia, syön jogurtin kanssa ja surautan niistä ihanan smoothien.

Ihana puolukkasmoothie (M) on maidoton ja terveellinen aamupala, välipala, iltapala tai herkku. Laitan omaan smoothieeni taateleita tai banaanin makeuttamaan muuten niin kirpakkaa puolukkaa. Puolukkasmoothie on valmista hetkessä ja se muuttuu myös nopeasti marjamoothieksi, jos pakastimesi on täynnä muita kirpeitä marjoja.

Smoothien maku on parhaimmillaan, kun siinä käytetään jäisiä puolukoita. Se on ravitsevampaa sekä täyttävämpää kun lisäät sekaan hieman kauraleseitä (muut leseet käyvät yhtä hyvin). Myös pähkinät sopisivat tähän smoothieen hyvin, välillä heitänkin mukaan muutaman cashewpähkinän.

Uutiset ovat jälleen pullollaan huonoja uutisia. Näin aikoina tarvitaan paljon hyviä ohjeita. Makeita ja vähemmän makeita. Nopeita ja helppoja, mutta myös terapeuttisia ja vaativampia. Tällä hetkellä teen paljon vauvalle sopivia ohjeita ja siksi ohjeet ovat totuttua kevyempiä. Meillä yritetään syödä mahdollisimman paljon samaa ruokaa vauvan kanssa, joten kaikki vauvan ohjeet sopivat myös aikuisille ja toisinpäin. Makeita juhlaherkkujakin on tulossa pitkin kevättä ja toivon kovasti, että aika riittäisi myös arkiruokavinkkien kuvailuun.

Kuten aina, otan mielelläni toiveita sisällöstä. Instagramin puolella jo kyselinkin, kiinnostaako IG-Livet jälleen, kun kotona ollaan enemmän. Näyttää siltä, että tänä keväänä leivotaan jälleen yhdessä.

Ihana Puolukkasmoothie (M)

Ihana Puolukkasmoothie (M)

2 annosta

Ohje

  • 2 dl jäisiä puolukoita
  • 4 dl kauramaitoa
  • 4 taatelia (tai 1 banaani)
  • 3 rkl kauraleseitä
  • ripaus kardemummaa
  • ripaus Ceylon kanelia
  1. Mittaa kaikki aineet blenderiin ja aja tasaiseksi.
  2. Koristele kauraleseillä ja nauti!
Ihana Puolukkasmoothie (M)

Paljon haleja ja voimaa seuraaviin viikkoihin!

/Anni


Lisää maidottomia ohjeita löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *