|

Hotellivinkki Tukholmaan – Story Hotel Riddargatan

Hotellivinkki Tukholmaan - Story Hotel Riddargatan

Tiedän, että siellä on muutama muukin Tukholma-fani ja siksi Tukholma-vinkkejä ei voi ikinä olla liikaa! Tästä syystä päätin vinkata tästä ihanasta hotellista myös täällä blogin puolella. Yövyimme loppuvuodesta Östermalmilla Story Hotel Riddargatanilla ja ihastuimme ikihyviksi.

Tulisiko tästä meidän pysyvä Tukholman koti? Käymme nimittäin Tukholmassa vähintään kerran vuodessa ja majoituspaikkamme vaihtelee joka kerta. Välillä ollaan ystävien luona, välillä hotellissa ja airbnb:kin on ollut suunnitelmissa. Nyt ei ehkä tarvitse enää valikoida.

Östermalmilta on lyhyt matka joka puolelle keskustaan ja tunnelbana-asemakin löytyy ihan hotellin kulman takaa. Hotellin sijainnista vielä muutama nosto: Herkullinen Östermalmin Saluhall, jonne kannattaa suunnata ehdottomasti lounaalle syömään rapuherkkuja, on kivenheiton päässä Riddargatanilta. Hemmottelua kaipaaville Sturebadet löytyy shoppailun lomasta Sturegallerianin sisältä. Voit saunoa, urheilla, uida tai ottaa hoitoja. Sturebadet on kaunis kylpylä, jonka suosittelen kokemaan ainakin kerran Tukholmassa.

Upeat ostoskadut ja satama ovat myös kävelymatkan päässä. Östermalmilla on myös lukuisia ravintoloita, joista suosittelen ehdottomasti legendaarista Richeä, maista lihapullia tai lohiannoksia! Kahviloista nostan Karla Cafen ja Fabrique Stenungsbakerin. Gamla Staniin voi kävellä puolessa tunnissa tai taittaa matkan myös pyörällä.

Katso täältä lisää Tukholmavinkkejä. Missä kannattaa käydä syömässä laskiaispullia eli semloja? Mitä tehdä kesällä Tukholman saaristossa ja missä kahvitella sekä syödä lounasta. KLIK.


Hotellivinkki Tukholmaan – Story Hotel Riddargatan

Hotellista vielä sen verran, että meillä oli vaikeuksia lähteä tilavasta ja yksilöllisesti sisustetusta huoneestamme mihinkään minilomamme aikana. Huoneestamme löytyi 2 parveketta, 1 vessa ja erillinen kylpyhuone sekä tilava makuuhuone ja olohuone. Luksusta!

Lattialämmitys, kylpyamme, parveke maisemien fiilistelyyn ja ihanasti tuoksuvat LA bruketin saippuat sekä lotionit toivat luksusta hieman kodinomaiseen majoitukseen.

Aamiainen oli hotellissa ruotsalaiseen tyyliin tuoretta, trendikästä ja herkullista. Tässä muutama nosto buffetista: tuoretta juurileipää, hedelmiä, itse sekoitettavia myslejä, marjoja, smoothieita, suuri valikoima erilaisia haudutettuja teepannuja ja totta kai makeat herkut pain au chocolat -leivonnaisista muffinsseihin.

Hotellivinkki Tukholmaan - Story Hotel Riddargatan
Hotellivinkki Tukholmaan - Story Hotel Riddargatan
Hotellivinkki Tukholmaan - Story Hotel Riddargatan

Ihanaa, olisimmepa voineet viipyä pidempään. Sitä mietimme joka kerta Tukholmassa käydessämme. Toivottavasti pääsemme taas pian!  

Ihanaa viikkoa! Pian juhlitaan syntymäpäiviäni ja Instagramin puolella löytyy keskiviikkona uusi upea hotellivinkki Helsinkiin!

/Anni


Lisää herkkumatkavinkkejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *