| | | | |

Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku

Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku

Kaupallinen yhteistyö Nick’s

Tutustuin Nick’s jäätelöihin jo viime vuoden puolella, kun sain mieluisen pr-lähetyksen ovelle. Rakastuin ikihyviksi etenkin Chocolate Brownie suklaajäätelöön. Niin ihanan täyteläistä ja suklaista! Olen muutenkin mieltynyt suklaan makuun jäätelössä vasta viime vuosina. Tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani. Meillä on löytynyt kyseistä suklaajäätelöä pakastimesta jo pidemmän aikaa. Varsinkin helteiden saavuttua jäätelö on korvannut iltaisin mun perinteisen jogurtti-iltapalan. Ahh täydellistä!

Olin ihan intona kun sain suunnitella Nick’s jäätelöistä herkullista reseptiikkaa kesäksi. Jäätelökakut ovat olleet lapsuudesta asti minulle tuttuja. Silloin niitä ostettiin pakastealtaasta valmiina juhlapöytään, mutta kyllähän tällainen itse tehty voittaa ulkonäöllään ja maullaan valmiit kakut mennen tullen.

Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku

Nick’s tuotteet

Ovatko Nick’s jäätelöt ja suklaapatukat tuttuja myös sinulle? Vuonna 2016 Ruotsissa perustettu herkkubrändi on melko uusi ja tuotevalikoimakin on vasta laajentunut täällä Suomessa.

Tätä ei helposti uskoisi, mutta Nick’s tuotteet eivät sisällä ollenkaan lisättyä sokeria. Jäätelöiden ja suklaapatukoiden makeus saadaan luonnollisemmista makeutusaineista kuten steviasta, makeista kuiduista ja koivusokerista. Kaikki tuotteet ovat myös palmuöljyttömiä ja vehnättömiä. Lisäksi kaikki Nick’s suklaapatukat ovat gluteenittomia.

Nick’s jäätelöitä löytyy hyvin varustetuista K-kaupoista. K-Citymarketista löysin itse parhaimman valikoiman. Suklaapatukat puolestaan hyvin varustetuista K- ja S-kaupoista. Tiesithän, että jos tuotteita ei löydy omasta K-kaupastasi voit toivoa niitä kauppiaalta, joka varmasti kuuntelee asiakkaan toivetta!

Valitsin jäätelökakkuuni mauiksi suklaan (Chocolate Brownie) ja vaniljan (Vanilla Bean), vaikka houkuttelivat minua myös Cookie Dough ja Sea Salt Caramel. Tämä kerroksittain vuokaan koottu ja sitten tarjolle kumottu sekä koristeltu jäätelökakku on T Ä Y D E L L I N E N juhannuskakku! Voit valita kakkuun omat suosikkimaut ja kakun päälle mansikat tai kirsikat. Jäätelökakku toimii kaikilla comboilla. Kermaa suosittelen vatkaamaan kakun päälle reilun kerroksen.

Nick’s tuotteisiin kuuluu myös valikoima herkullisia suklaapatukoita. Valitsin tämän jäätelökakun pohjaksi Kexbar-patukan, joka muistuttaa monelle tuttua Kismetiä. Murustin patukat blenderissä ja painelin jäätelön päälle kakun pohjaksi. Kakun päälle leikkasin kirsikoiden kanssa vielä Peanuts n’ Fudge -patukkaa.

Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku

Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku

noin 6-8 hlö

Ohje

 1. Ota jäätelöt huoneenlämpöön.
 2. Aja Kexbar-patukat blenderissä muruksi ja jätä sivuun.
 3. Kauho suklaajäätelö isoon kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella notkeaksi, kuten pehmis.
 4. Kaada suklaajäätelö litran leipävuokaan ja laita vuoka pakkaseen.
 5. Tee sama vaniljajäätelölle ja kauho se suklaajäätelön päälle.
 6. Ripottele Kexbar-muru päällimmäiseksi (säästä koristeluun hiukan).
 7. Laita vuoka pakastimeen pariksi tunniksi.
 8. Kumoa jäätynyt kakku tarjoiluastialle. Voit helpottaa irtoamista hautomalla vuoan reunoja lämpimällä pyyhkeellä.
 9. Vatkaa kerma vaahdoksi ja pese kirsikat.
 10. Levitä kerma kakun päälle ja koristele kakku kirsikoilla sekä Kexbar- sekä Peanuts n’ fudge -murulla.
 11. Tarjoile kakku heti ja nauti.

Vinkki! Valitse kakun mauiksi omat suosikkisi Nick’s jäätelöistä ja suklaapatukoista.

Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku

Helpon suklaa-vaniljajäätelökakun kokoaminen on älyttömän vaivatonta. Sinun täytyy vain muistaa ottaa jäätelöt huoneenlämpöön ajoissa. Jäätelöt nimittäin vatkataan notkeaksi käsivatkaimella ja nostellaan vuorotellen pitkään leipävuokaan. Tämän kakun voi ehdottomasti tehdä myös pyöreään vuokaan.

Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku
Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku
Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku
Helppo Suklaa-Vaniljajäätelökakku

”Just for the joy of it”. Innostuitko kokeilemaan jäätelökakkua tai maistamaan Nick’s jäätelöitä sellaisenaan? Muista tägätä oma versiosi Instagramissa #anninuunissa & @anninuunissa.

Herkullista loppuviikkoa!

/Anni


Lisää jäätelö-reseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *