Annin Leivontakirja

Annin Leivontakirja

Tänään on esikoiskirjani ”Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan” julkistamistilaisuus. Lähiaikoina on ollut niin kiire, etten ole oikein ehtinyt jännittämään. Jännitys alkoi eilen illalla, kun pääsin ensimmäistä kertaa istumaan päivän aikana. Nukuin yllättäen melko hyvin, mutta en saanut nyt aamulla enää unta, joten ajattelin nousta ylös ja tulla kirjoittamaan teille lyhyesti tänne näitä fiiliksiä, joita juuri tällä hetkellä käyn läpi.

Tähän asti saamani palaute kirjasta on ollut pelkkää positiivista ja tehnyt minut jopa sanattomaksi. Kiitos kaikille teille, jotka olette kirjan iloa jakaneet! Tänään ihastuttava karkkikauppa Sweetheart, jossa julkistamistilaisuus pidetään, täyttyy bloggaajista ja toivottavasti muutamasta toimittajasta. Mielessäni pyörii: Miten kirja otetaan vastaan, keitä saapuu paikalle ja meneekö kaikki hyvin?


Annin Leivontakirja

Olen leiponut tämän päivän julkistamistilaisuuteen kakkuja, marenkeja ja muutaman kuppikakun. Aloitin suunnittelun ajoissa, mutta muutin menun sisältöä vielä tällä viikolla. En osannut noudattaa edes omia ohjeitani, kuten ”leivo kakkupohjat ennakkoon, suunnittele valmiiksi, jätä juhlapäivälle vain välttämättömimmät”.  Vielä eilen illalla harkitsin, että valvoisin koko yön ja leipoisin kakut uudelleen. Taisin miettiä tarjoiluja vähän liikaa ja eilen tajusin, että yksikään kakku ei ole vaaleanpunainen hah. Jos olen rehellinen, niin eniten jännittää tämä kakkubuffet.

Nykyään teen enää todella harvoin leivonnaisia tilaisuuksiin, missä itse olen paikalla (paitsi tietenkin kotonani järjestettävät juhlat). Jotenkin jännitän aina miten kakut maistuvat, lässähtävätkö ne tai kaikkea muuta kamalaa mitä kakuille voi tapahtua! Toivottavasti ihmiset eivät pety. Järkyttävää millaiset paineet sitä itselleen luo. Onneksi karkkikauppa on täynnä ihania makeisia, jos kakuille käy jotain matkalla juhlapaikalle. Halusin jakaa nämä fiilikset, koska moni muukin miettii samanlaisia asioita juhlia järjestäessään. Se on kai ihan normaalia?

Julkkarit on täynnä vaaleanpunaista tunnelmaa, pinkkiä kuohuvaa ja paljon ihania kukkia kukkakauppa Home in Gardenista. Voit seurata juhlahuumaa ja nähdä millainen kakkubuffetistani lopulta tuli Instagramissani.

Minusta on ihana kuulla, mitä mieltä olet kirjastani, joten halutessasi voit jakaa fiiliksesi Instagramissa #anninleivontakirja @anninuunissa

Aurinkoista päivää!

♥ Anni

ps. Kirja on tilattavissa taas huomenna verkkokaupastani.

Annin Leivontakirja


Lisää kirja-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *