Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla
Lisää kiitos! Tätä piirakkaa pyydät palan jos toisenkin. Rento ranskalainen avopiiras on helppo leipoa ilman piirakkavuokaa ja se hurmaa tällä kertaa italialaisilla mauilla.
Tämä ihana resepti Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla on alun perin suunniteltu Unelmien Talo & Koti -lehteen omalle palstalleni. Tarjosin piirakka myös studiollani Kumpulassa vierailleni toukokuussa ja tarkoitus olisi leipoa sitä seuraavaksi Onnin syntymäpäivänä sukulaisille ja perheelle.
Itse tehty pesto on joka kerta vaan niin järisyttävän herkullista. Ja oletko muuten koskaan kokeillut vatkattua ricottaa? Sitä tarjotaan tämän piirakan kanssa ja voit lusikoita sitä palasi päälle niin paljon kuin jaksat!
Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla
OHJE 8 hlö
Löydät ohjeen täältä
Vinkki! Voit tehdä taikinan jo päivää ennen paistoa jääkaappiin.
Vinkki! Oikaise ja käytä valmista pestoa – itse tehty on kuitenkin parempaa. Kokeile vaikka!
GLUTEENITON: Vaihda jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen!
Katso myös suosittu tomaattigalette ohjeeni täältä.
Ihanaa viikon jatkoa!
/Anni
Myös näillä sopii
Herkutella
Parhaat Juustokeksit
Esikoiskirjani julkkarit
10 vaaleanpunaista herkkua Äidille
Lauantaiaamun banaaniletut