|

Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla

Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla

Lisää kiitos! Tätä piirakkaa pyydät palan jos toisenkin. Rento ranskalainen avopiiras on helppo leipoa ilman piirakkavuokaa ja se hurmaa tällä kertaa italialaisilla mauilla. 

Tämä ihana resepti Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla on alun perin suunniteltu Unelmien Talo & Koti -lehteen omalle palstalleni. Tarjosin piirakka myös studiollani Kumpulassa vierailleni toukokuussa ja tarkoitus olisi leipoa sitä seuraavaksi Onnin syntymäpäivänä sukulaisille ja perheelle.

Itse tehty pesto on joka kerta vaan niin järisyttävän herkullista. Ja oletko muuten koskaan kokeillut vatkattua ricottaa? Sitä tarjotaan tämän piirakan kanssa ja voit lusikoita sitä palasi päälle niin paljon kuin jaksat!


Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla

OHJE 8 hlö

Löydät ohjeen täältä

Vinkki! Voit tehdä taikinan jo päivää ennen paistoa jääkaappiin. 

Vinkki! Oikaise ja käytä valmista pestoa – itse tehty on kuitenkin parempaa. Kokeile vaikka!  

GLUTEENITON: Vaihda jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen! 

Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla
Tomaatti-pestogalette ricottajuustolla

Katso myös suosittu tomaattigalette ohjeeni täältä.

Ihanaa viikon jatkoa!

/Anni

Postauksen kuvat Satu Nyström/A-lehdet

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *