Chocolate-Fudge Cupcakes
Viime viikonloppu oli täynnä kuppikakkujen paistamista, koristelua, maistelua ja myyntiä. Näitä chocolate-fudge kuppikakkuja oli myynnissä Ravintolapäivänä minun popup kahvilassani näiden Sitruuna-Vaahtokarkkikuppikakkujen kanssa. Tänä viikonloppuna on edessä ihan uudet kujeet. Kannattaakin seurata huomenna instagramista viikonlopun leivontapuuhia. Tiedossa on kakkuja, juhlan tunnelmaa ja videoita!
Nämä ihanat kuppikakut ovat kuorrutettu kinuski-voikreemillä ja taikina sisältää herkullisia suklaa ja fudge sattumia. Tein tätä makua yllätyksenä asiakkaille ja lopulta se taisi olla suosituin makuyhdistelmä. Ei taida olla suklaa ja kinuskin voittanutta.
Chocolate-Fudge Cupcakes
Ohje: (noin. 24 kuppikakkua tai 44 minikuppikakkua)
- 3,5 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 100 g voita
- 1,5 dl maustamatonta jogurttia
- 2 kananmunaa
- 0,5 pussia Dr. Oetker fudge paloja
- 0,5 pussia Dr. Oetker chocolate chips
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa.
- Sulata voi ja vispaa se kanamunan ja jogurtin kanssa sekaisin toisessa kulhossa.
- Yhdistä jauhoseos ja voimunaseos nuolimella käännellen tasaiseksi taikinaksi.
- Lisää lopuksi fudge palat ja chocolate chips. Kääntele taikinaan
- Asettele paperiset muffinivuoat minimuffinipellille.
- Annostele taikinaa iso teelusikallinen jokaiseen vuokaan.
- Paista muffineja uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia.
- Anna jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista.
Kinuski-voikreemi:
- 250 g voita
- 5 dl tomusokeria
- ripaus suolaa
- 1 tl vanilja-aromi
- 3 rkl kinuskia
- Vatkaa pehmennyt voi monitoimikoneessa kuohkeaksi. (muutama minuutti)
- Lisää tomusokeria kahdessa erässä ja jatka vatkaamista, kunnes sokeri on sekoittunut kokonaan.
- Lisää vanilja ja puolet kinuskista ja vatkaa täydellä teholla muutama minuutti.
- Lisää loput kinuskit ja jatka vatkaamista, kunnes kreemi on kuohkeaa.
- Kokonaisuudessaan kreemin vatkaukseen menee noin 10 minuuttia.
- Koristeeksi:
- Toffee koristerakeita
- Nonparelleja
Teinpä hienon löydön tänne sivuillesi. Upeita leivoksia ja kakkuja! Jään seuraamaan blogiasi. Ja näitä muffareita olisi ollut ilo päästä maistamaan. Kuvakin tarjoaa melkein maun…
Ihana piristävä kommentti 🙂 Kiitos! Tervetuloa seuraamaan ja lähetä koska vaan terveisiä ja kysymyksiä. Tervetuloa myös toukokuussa seuraavaan Ravintolapäivään. Mukavaa viikonloppua! 🙂
Näitä tulikin leivottua heti tupla annos ja ihan mahdottoman herkullisia nämä olivat. Kiitos kun jaoit ohjeen. Totta tällaisille ravintolapäiville olis huikea osallistua! Täytyy vaan tarkastella sijainti;)
Kyllä näillä nyt päästiin mukavan viikonlopun alkuun. Kiitos!
Voi Ihana kuulla! Ihan parasta kun reseptit pääsevät käyttöön! 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa. Täällä muuten alkaa juuri minttusuklaamuffinien paisto 🙂
Tosi söpösiä cupcakeja olit taas kyllä leiponut Ravintolapäivään:). Tuota sitruuna-vaahtokarkkicupcakien kuorrutusta pitääkin joskus testata.
Hei, kiitos 🙂 Näitä minicupcakeja on niin mukava leipoa, koristella ja syödä! Kokeile ihmeessä sitä vaahtokarkkikuorrutusta. Se oli jännä uusi kokemus 🙂