RAKAS HERKKUSUU – tilaa NYT

RAKAS HERKKUSUU

RAKAS HERKKUSUU -kirjan tekemiseen minua innosti Onni. Oma rakas herkkusuuni ja innokas koemaistaja, joka on tämän kirjan kaikki ohjeet hyväksynyt suu jauhoissa sekä sormet taikinassa. Innostuin leipomaan Onnille hänen ollessaan vain 6kk vanha ja tuo innostus sekä teidän toiveet veivät sopivasti makeat ohjeet myös kirjan sivuille.


RAKAS HERKKUSUU – ilmestyy 17.8.2023

Toinen kirjani RAKAS HERKKUSUU – Sopivasti makeita leivonnaisia koko perheelle ilmestyi TÄNÄÄN 17.8.2023! IIK!

TILAA VERKOSTA TAI OSTA KIRJAKAUPASTA

Kirja on nyt TILATTAVISSA TÄÄLTÄ

Kirja löytyy myös kirjakaupoista kautta maan. Voit lainata kirjan myös kirjastosta.

RAKAS HERKKUSUU

Kaikki tämän kirjan herkut on leivottu ilman prosessoitua valkoista sokeria. Ne ovat muutenkin vähemmän makeita kuin perinteiset leivonnaiset. Makeutuksena olen käyttänyt muun muassa hunajaa, taateleita, hedelmiä ja kookossokeria. Kirjan sivuilta löytyy myös suolaisia herkkuja ja vinkkejä herkullisiin aamuihin. Herkut ovat leivottu lapsikulmalla, mutta ne ovat ehdottomasti myös aikuisille. Löysin ohjeista monta uutta omaa suosikkia!

Kirjan idean juuret ovat lasten luontaisessa kiinnostuksessa ruokaan ja makeaan. Ja siinä miten leivonta kuuluu myös arkeen ja hyvään elämään. Leivonnan ei aina tarvitse olla överimakeaa tai pelkästään juhlia varten. Sopivasti makeita muffinsseja voi leipoa vaikka välipalalle. Smoothiejäätelöitä meillä syödään monta kertaa viikossa iltapalaksi. Kaiken taustalla on ajatus siitä, että mielestäni matka kehittyneeseen makuaistiin ja positiiviseen suhtautumiseen ruokaan alkaa jo ensimmäisistä suupaloista.

RAKAS HERKKUSUU - ilmestyy 17.8.2023

Toinen leivontakirjani lähti painoon keväällä 2023 yli vuoden kestäneen projektin jälkeen. Viime viikolla kun pitelin kirjaa, omaa kappalettani, käsissäni, huokaisin syvään ja hymyilin. Se on upea, aivan ihana. Olen ylpeä kirjasta ja siitä että jaksoin painaa eteenpäin silloinkin kun ei yhtään huvittanut tai tuntui raskaalta.

Otan kaiken palautteen vastaan ja kuulen mielelläni mitä mieltä te olette kirjasta ja resepteistä. Tämä kirja on teille, jotka haluatte hyvää!

RAKAS HERKKUSUU - Sopivasti makeita leivonnaisia koko perheelle
RAKAS HERKKUSUU
RAKAS HERKKUSUU - ilmestyy 17.8.2023

Ihanaa uutta viikkoa!

/Anni

LISÄÄ PIENTEN HERKKUJA LÖYDÄT TÄÄLTÄ.


Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *