| |

Peggy Porschen – Unelmieni Kahvila

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Kuinka onnellinen voi ihminen olla kupista kahvia, lasista pinkkiä shamppanjaa ja maailman kauneimmasta kuppikakusta? Todella todella onnellinen.

Olin työmatkalla Lontoossa viime viikonloppuna ja koko reissun kohokohdaksi osoittautui pikainen piipahdus kahvilaan, jota olen kuolannut vuoden verran Instagramissa. Niin kaunista, harmonista, PINKKIÄ ja mun näköistä! Voisin oleilla Peggy Porschenin kahvilassa useita tunteja ja suurimman osan niistä vain ihastellen ympäristöäni.

Ehkä tähän asti näkemistäni kahviloista Instagrammattavin kahvila ei todellakaan jäänyt vain kuvattavaksi. Kuuluisan kakkutaiteilijan Peggy Porschenin kahvilan kakut ja kuppikakut vievät jalat alta myös maultaan. Sesongeittain vaihtuvat herkut olivat tällä kertaa omenaisia ja mausteisia. Niistä lisää myöhemmin.


Peggy Porschen – Unelmieni Kahvila

Peggy Porschenin kahvila sijaitsee Lontoossa osoitteessa 116 Ebury Street. Jo sisäänkäynti tekee vaikutuksen kukilla ja sesongin mukaisilla koristuksillaan. Tällä hetkellä vaaleanpunaiseksi maalattu sisäänkäynti on koristeltu pinkeillä ja valkoisilla kurpitsoilla sekä kukilla ja lyhdyillä. Niin täydellistä. Ikkunoihin oli aseteltu luutia ja nissä roikkuvat isot meksikolaiset pääkallot. Voit bongata alla olevasta kuvasta heti ainakin yhden Instagram poseerauksen paraatipaikalla eli sisäänkäynnin viereisessä pöydässä. Kahvilan edustalla pyörii koko ajan joku kuvaamassa eikä ihme. Täällä ei muuten tarvinnut ujostella kuvaamista, kun kaikki tekivät sitä!

Suosittelen varaamaan aikaa vierailulle kahvilassa, varsinkin jos haluat istuskella kahvilan terassilla. Kahvilaan oli melkein koko ajan jonoa. Meillä kävi tuuri ja saimme kulmapöydän heti kun saavuimme paikalle.  Tilaus tehdään pöydässä, joten kannattaa etukäteen tutustua valikoimaan tai piipahtaa kahvilan tiskille kurkkaamaan herkut. Minä ainakin välillä tilaan herkkuja pelkästään niiden ulkonäön perusteella!

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Kahvilasta ei saa kuin vaaleanpunaista shamppanjaa. Ahh ihana yksityiskohta sekin! ♥

Maistelimme silkkisen pehmoisia kuppikakkuja, jotka olivat melkein liian nättejä syötäviksi.

Peggy Porschen - Unelmieni KahvilaPeggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Golden Apple & Chai Cupcake

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Sticky Toffee Cupcake

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Nämä kahvit ♥ En kestä! Maitovaahtoon painetut kuviotkin ovat sesongin mukaiset.

Nappasin muutaman kuvan myös kahvilan sisältä. Kahvilassa oli myynnissä Peggyn kakkukirjoja, keksejä ja muita ihania lahjaideoita.

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Loppuillasta vitriinit näyttivät osittain jo hiukan tyhjiltä. Golden Apple & Chai kuppikakkuja oli jäljellä enää yksi kappale. Ehdottomasti sesongin suosituin maku, kuten tarjoilija kehui tilatessani. Golden Apple & Chai maku löytyy myös kakkupalana.

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Kaikki oli kahvilan sisälläkin huolellisesti suunnitellun nättiä. Ihanat pastelliset kupit, vaaleanpunaiset kuitit, pinkki-valkoraidalliset kakkuboksit ja söpöt purkit.

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Jäi vaivaamaan hiukan ettei maisteltu ollenkaan kakkuja. Se on kuitenkin selvä syy piipahtaa kahvilaan vielä uudestaan!

Peggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Ja otan sitten tämän Lemon Raspberry & Rose kerroskakkunpalan!

Peggy Porschen - Unelmieni KahvilaPeggy Porschen - Unelmieni Kahvila

Jos tällainen kahvila löytyisi Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta järjestäisin siellä kirjani julkkarit! Voi minkä riman Peggy nostikaan täydellisen kahvilan metsästykseen. Jos sinulla on vinkki, mistä löytäisin edes hiukan tämän tyylisen unelmien kahvilan niin kerro heti!

Ihanaa loppuviikkoa!

♥ Anni


Lisää herkkumatkoja löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Instagram

Pinterest

Myös näillä sopii

Herkutella

8 Kommenttia

  1. Ah tuo kahvila on aivan ihana ja niin söpön vaaleanpunainen!! Miten olen voinut missata sen Lontoon reissuilla! Ensi kerralla on kyllä pakko käydä kakulla tuolla! ?

  2. Ihana kahvila, ja väriteema <3 Hienossa kulmassa tuossa rakennuksessa ja niin paljon silmänruokaa. Upea kattaus teillä ollut. 🙂

    1. Kahvila on kyllä saanut parhaan kulmauksen ja tätä paikkaa ei mitenkään voinut olla huomaamatta. Todella upea! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *