Naistenpäivän fiiliksiä ja vinkkejä!

Naistenpäivän fiiliksiä ja vinkkejä!

Upeaa naistenpäivää! On mahtavaa lopettaa uskomaton viikko siihen, että voi juhlia meitä naisia. Ja mikä viikko onkaan takana! Esikoiskirjani tuli painosta alkuviikosta ja verkkokaupalleni saapui ensimmäinen erä kirjoja. Alkuviikko meni kirjoja (sormet verillä) pakatessa. Liukastelin kiireessä jäällä ja sain terävästä jäästä haavat kämmeniin sekä pienen kolhun sääreen. Kaikki tämä ja kiire unohtui hetkessä kun aloin saada Instagramin puolella viestejä teiltä, jotka olitte ensimmäisinä vastaanottaneet kirjani. Saamani palaute on ollut uskomattoman lämmintä, positiivista, ja erityisen merkitsevää minulle. En osaa sitä sanoilla kuvata, miten hyvältä tuntui lukea viestejänne. Alla muutamia palautteita, joita lukiessani kyyneleet nousivat silmiini.

”Siis ihan pakko laittaa viestiä. Vitsi miten visuaalisesti kaunis toi kirja on. Kaikki niin hienoa ja viimeisteltyä. Oot tehnyt niin hyvää työtä. ♥”

”Siis tässä kirjassa on niin paljon ihanaa ♥ Odotin hienoa kirjaa, mutta tämä yllätti minut moninkertaisesti!”

”Paljon onnea ensimmäisen kirjan johdosta, toivon todella että tämä kirja saa jatkoa tulevaisuudessa.”

Kirjaprojekti oli pitkä ja raskas, mutta hyvin antoisa osa koko viime vuottani. Kirja kulki mukanani kaikkialle minne menin. Koin erilaisia tunteita myös käsikirjoituksen ja kuvien palautuksen jälkeen. Ilo ja ylpeys päällimmäisenä, mutta pelkäsin myös, että joku pettyisi kirjaan. En ole vielä saanut omaa kappaletta kirjasta. Olen kuitenkin varovaisesti selaillut verkkokaupalle saapuneita kirjoja. Olen mielestäni kehittynyt valokuvaajana, visualistina ja leipurina kirjavuoden aikana huimasti. Ilmestynyt kirja on juuri niin upea kuin mihin taitoni, aikani ja osaamiseni viime vuonna riitti. Toivottavasti kirja välittää teille juuri sen sanoman mitä toivonkin: ”Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan” on kaunis käsikirja, jota voi pitää keittiössä läpi vuoden esillä sekä käytössä. Ensi viikolla kirja löytyy kirjakaupoista kautta maan!


Naistenpäivän fiiliksiä ja vinkkejä!

Naistenpäivän kunniaksi haluan vinkata teille myös muutaman suosikkikakkuni! Nämä ihanuudet löytyvät kaikki blogin arkistoista ja sopivat loistavasti naistenpäivän herkkuhetkiin tai hiljaa saapuvan kevään juhliin! Klikkaa otsikosta reseptiin.

Sitruuna-Vadelmakakku

Kakku, joka on raikas ja täyteläinen samaan aikaan. Kakkupohjana on yksi blogin suosituimmista ohjeista, nimittäin mehevä vaniljakakkupohja.

Naistenpäivän fiiliksiä ja vinkkejä!

Kinuski-Punaherukkakakku

Syntymäpäiväkakkuni parin vuoden takaa hurmaa ainakin minut edelleen. Juhlin syntymäpäiviäni ensi viikolla. Pian jaan siis uuden synttärikakkuohjeen teille!

Naistenpäivän fiiliksiä ja vinkkejä!

Mansikka-Suklaajuustokakku

Mansikkaa ja suklaata, mikä voi mennä pieleen?

Naistenpäivän fiiliksiä ja vinkkejä!

Ihastuttavan makeaa viikonloppua!

♥ Anni


Lisää naistenpäivän herkkuja löydät täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *