Koristekurssi: petunioita, päivänkakkaroita ja lehtiä sokerimassasta

 

Haluaisitko oppia tekemään juuri näitä kuvassa näkyviä syötäviä  kukkia? Näillä kauniilla petunioilla, herkillä päivänkakkaroilla ja hehkuvan vihreillä lehdillä koristelet kuppikakut, kakut, kääretortut ja muut leivonnaiset näyttäviksi. Kaiken lisäksi se on erittäin helppoa, kun osaat tarvittavan tekniikan!

 

Pidän Viini, ruoka ja hyvä elämä -messuilla koristekursseja, joille mahtuu vielä mukaan, eli jos olet kiinnostunut käsittelemään sokerimassaa ja oppimaan kakkukoristeiden alkeita messuhuuman lomassa, niin käy tilaamassa lippusi, joka sisältää sekä kurssin että pääsyn tapahtumaan. Tilaa lippusi täältä: Unelmakakut.fi. Voit ostaa kurssin myös paikan päällä hintaan 15 euroa!
Lisätietoja alla:

 

Hinta: 30e/hlö etukäteen ostettuna sisältäen messulipun.
Voit ostaa kurssin myös paikan päällä hintaan 15e/hlö.
Messukeskus, Helsinki
Lauantaina 24.10.2015
klo 10.30-11.00 1.kurssi
klo 11.30-12.00 2.kurssi
klo 13.30.-14.00 3.kurssi
klo 14.30-15.00 4.kurssi
klo 16.30-17.00 5.kurssi

 

Saat mukaasi kurssilla valmistamasi koristeet ja voit koristella niillä omat leivonnaisesi kotona. Kurssilla ei ole ikärajaa, joten myös lapset ovat tervetulleita mukaan. Nähdään messuilla!

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

  1. Onpa hienoa Annis, että olet saanut tällaisen mahdollisuuden, ihan mahtavaa :)! Varmaan upea kokemus.

    1. Kiitos 🙂 Tämä on kyllä mahtava juttu. Perhosia vatsassa! Kerron sitten kokemuksesta täällä blogin puolellalla tapahtuman jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *