Jouluinen Bryant Park NYC

Vuoden kiireisin aika on yllättänyt minut täysin, enkä ole kerennyt kirjottelemaan teille taannoisesta New Yorkin matkastani ollenkaan! Tässä kuitenkin esimakua ja jouluntunnelmaa Bryant Parkista, jossa kävimme lomamme aikana useaan otteeseen lounaalla ja iltakävelyillä.


Jouluinen Bryant Park NYC

Iltakävely oli puistossa hyvin tunnelmallinen, nimittäin joulu oli saapunut sinne jo marraskuun alussa luistinratoineen ja ihanine pikkumökkeineen, joissa myytiin kauniita joulukoristeita. Luonnollisesti joululaulut soivattaustalla ja tarjolla oli myös herkkuja.

 

Jouluinen Bryant Park NYC
Aloitetaan niillä herkuilla..
 

Ihana Woops! Macaron -puoti löytyi myös Bryant Parkista.
Winter Village.
Ihania koristeita joulukuuseen…
..ja paljon leivonta-aiheisia tottakai!
Nämä kanelisokerilla kuorrutetut lämpimät tötteröt olivat ihania!
Täytteeksi sai valita nutellaa, peanut butteria tai cookie butteria. Nam miten  taivaallista ja jouluisen makuista herkkua tämä olikaan! Tuo cookie butter maistuu ihan piparkakuilta ja tottakai valitsin täytteeksi juuri sen.
Jouluinen Bryant Park NYC

Tässä oli teille vähän esimakua matkastani. Kirjoittelen kyllä koko pitkän reportaasin heti kun kerkeän ja pystyn käydä kaikki ne ihanat kuvat läpi.  Tulossa siis vielä shoppailuvinkkejä, kakkujuttuja, kuppikakkukursseista ja tottakai ruokakuvia!Ihanaa viikonloppua!


Lisää herkkumatka-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *