|

Herkullista & Rauhallista Joulua!

Herkullista & Rauhallista Joulua!

Huh vihdoin on se hetki kun kaikki on tehty (ihan muutamaa pientä asiaa lukuunottamatta). Pakonomaisesti mietin, jos jotain on unohtunut, vaikka kaikki listat on moneen kertaan tehty ja tehdyt asiat listalta ylivedetty. Matkaan tänään perheeni luokse Pusulan maalaismaisemiin ja rentoudun ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun joulukiireet alkoivat – koska ne alkoivat? Sitä en edes muista. Verkkokaupalla kuin myös täällä blogin puolella on ollut kiirettä syksystä asti. Mukava kiire ei tunnu, kun vasta sitten kun kroppa huutaa lepoa. Pieni loma tulee todella tarpeeseen, vaikka olen kaikista projekteista nauttinut!

Joulupuuro porisee liedellä ja syömme yhteisen jouluaamiaisen muruni kanssa vielä ennen lähtöäni. Puramme myös kuusen ja täytämme suurempia matkalaukkuja. Jouluaaton jälkeen nimittäin rentoudumme vielä hetken ihan muissa maisemissa.


Herkullista & Rauhallista Joulua!

Haluan toivottaa ennen kaikkea herkullista, mutta myös rauhallista joulua teille kaikille ihanille lukijoille, jotka olette olleet herkkumatkassani mukana tänä vuonna! Toivottavasti olette saaneet runsaasti inspiraatiota Joulun-leivontaan ja –lahjoihin ohjeistani. Itse olen leiponut ja huuhkinut keittiössä ja kauhan varressa ihan kylliksi ja olen vihdoin valmis nauttimaan ja herkuttelemaan Joulusta! Vielä yhden kakun leivon joulupöytään äitini pyynnöstä ja tuosta kakusta kuulette ennen uuden vuoden juhlia!

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia ihania reseptejä ja myös elämää mullistavia asioita. Onnellisia sellaisia. Tulen kirjoittamaan teille ensi vuonna enemmän ihanasta projektista, jonka laitoimme alulle juuri ennen joulun hulinoita!  Mutta nyt on siis aika rauhoittua ja levätä hetki nauttien läheisten seurasta, lomasta ja ihanista jouluherkuista, joita varten on inspiroiduttu jo elokuusta asti (hih)!

Blogi

Lähden siis aaton jälkeen lomalle Aasian lämpöön ja pidän myös hiukan taukoa täällä blogin puolella. Vastaan siis ehkä pienellä viiveellä kommentteihinne ja kysymyksiinne seuraavaan parin viikon aikana.

Reseptejä on luvassa silti, olen ne teitä varten leiponut ja kuvannut hyvissä ajoin! Saatte inspiroitua Uuden Vuoden kakusta ja jaan myös vinkkejä suklaiden ja konvehtien hyötykäyttöön joulun jälkeen, jos ne eivät enää sellaisena maistu!

Verkkokauppa

Verkkokauppa toimii normaalisti ja tilaukset lähtevät arkipäivisin eteenpäin yhtä nopeasti! Voitte olla yhteyksissä asiakaspalveluun, jos jokin askarruttaa. Olen itse taas apunanne tammikuun puolella!

♥ Anni


Voit seurata herkkumatkaani paratiisissa:

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *