Helppo Feta-Oliivikakku
Kevään parhaimpiin hetkiin kuuluu ehdottomasti ulkoilu ja herkuttelu luonnon helmassa. Ja mikä olisikaan parempi retkieväs kuin herkullinen ja helppo Feta-oliivikakku? Tämä taivaallinen herkku sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan piknikillä, dipattuna raikkaaseen tsatsikiin tai vaikkapa vihreän salaatin seurana. Löydät taikinasta runsaasti tuoreita yrttejä, mehevää aurinkokuivattua tomaattia, suolaista fetaa, oliiveja ja kakun pinnan kruunaavat rapeat siemenet.
Ohje on niin yksinkertainen, että sitä on lähes pakko kokeilla! Helppo yhden kulhon sekoitettava taikina paistetaan leipävuoassa. Kakku on parhaimmillaan tuoreena, mutta säilyy erinomaisesti myös seuraavina päivinä, joten voit nauttia siitä pitkään herkutellen.
Tämän herkullisen reseptin suunnittelin alun perin Unelmien Talo & Koti -lehteen alkuvuodesta. Jos rakastat välimerellisiä makuja ja haluat tuoda ripauksen aurinkoa lautasellesi, tämä resepti on juuri sinua varten.
Helppo Feta-Oliivikakku
noin 10 palaa
Katso ohje kokonaisuudessaan täältä.
Vinkki! Kakku on ihanaa dipattuna tsatsikiin! Täydellinen pikinik-herkku!
Kuvat: Satu Nyström/A-lehdet
Ihanaa uutta viikkoa!
KATSO LISÄÄ KEVÄÄN IHANIA LEIVONNAISIA TÄÄLTÄ.
/Anni
Myös näillä sopii
Herkutella
Kylmäsavulohileivät
Blue Velvet Cake – Sininen Samettikakku
Mehevä sitruunakakku vaahdotetulla kinuskilla
Rahka-omenakakku rahkavaahdolla