Chocolate Chip Pannarit
Tiedätkö mitään parempaa kuin kasa pannareita sunnuntaiaamuna? Pojat olivat aika yllättyneitä tämän kasan nähdessään. Kuulemma pitäisi saada joka viikonloppu. Onninkin silmät laajenivat, enkä ole koskaan nähnyt hänen ahmivan samalla tavalla. Jep lapsilla todellakin on luontainen mieltymys makeaan. Tällaisia herkkuja hän ei ole koskaan ennen kotona saanut.
Tuunasin perinteisten amerikkalaisten pannukakkujen ohjeen pienillä suklaahipuilla. Näitä hippuja ”chocolate chips” löytyy markettien leivontahyllystä. Ovat kivan kokoisia ja juuri sopivia pannaritaikinaan. Voit toki rouhia itse suklaalevystä nuo hippuset. Suklaahiput lisätään taikinaan ja ne sulavat kivasti pannarin sisään paistettaessa.
Pannarit tarjoilisin siirapin ja pienten vaahtokarkkien kanssa, jos överiksi vedetään. Ne maistuvat kuitenkin sellaisenaankin. Tai paksun jogurtin kanssa Nam!
Psst. resepti on suunniteltu Instagram-yhteistyössä Carrot Kitchen sovelluksen kanssa. Kurkkaa Instagramin puolelta mistä on kyse.
Chocolate Chip Pannarit
noin 8 kpl
Ohje
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- ripaus suolaa
- 1 iso kananmuna
- 2 dl maitoa
- 2-3 rkl öljyä tai voisulaa
- 1 dl suklaahippuja (maito- ja valkosuklaa)
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
- Riko muna kulhoon ja lisää maito sekä rasva. Vispaa.
- Siivilöi jauhoseos munamaitoon ja anna taikinan turvota 10 min.
- Kääntele suklaahiput taikinaan käännellen.
- Laita pannulle öljyä ja paista pannarit molemmin puolin (1-2 min) kullanruskeiksi.
Vinkki! Tuplaa taikina ja tee yhtä korkea pino pannareita kuin kuvassa!
Ihanaa alkanutta viikkoa!
/Anni
Lisää pannukakkuja ja lettuja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Myös näillä sopii
Herkutella
Ihanat Lusikkaleivät
Valkoiset Prinsessakakut Valmistujaisiin
Paistettu Mustikkajuustokakku (gluteeniton)
Runebergin Peltikakku