|

Banaanimoussella Täytetyt Suklaamunat eli Töhnämunat

Töhnämunia eli töhniksiä on näkynyt siellä sun täällä. Kauhea sana ihanalle herkulle vai mitä? Käytän sitä näiden banaanimoussella täytettyjen suklaamunien yhteydessä vain siksi, että tiedätte mistä puhutaan. Töhnämunat ovat siis herkullisia täytettyjä suklaamunia.

 

Itse heräsin tähän herkkuun ja sen helppoon ideaan vasta äskettäin. Niitä voi ostaa valmiina, mutta miksi kun teet ne itse hetkessä ja vielä suosikki täytteilläsi? Täytteeksi käy melkein mikä tahansa mousse, hillo tai muu herkku, jonka pystyt lusikoida tai pursottaa halkaistun suklaamunan sisään. Itse rakastan banaanin ja suklaan yhdistelmää ja siitä syystä valitsin banaanimoussen suklaamunieni sisälle.  Helpolla mentiin tällä kertaa ja tein moussen hyydykejauheesta, jonhon tarvitsin siis vain kermaa sekä tilkan vettä!

 

Tämä ihana juuri sopivan kokoinen herkku sopii tarjoiltavaksi jälkiruokana pääsiäis-päivällisellä. Mielestäni se on myös kaunis tarjoiltava ja sen voi syödä lusikoiden.  Ja helppos sehän näissä on parasta. Teet nämä munat alle puolessa tunnissa!

 


Banaanimoussella Täytetyt Suklaamunat eli Töhnämunat

Ohje:
  1. Leikkaa suklaamunista kuumalla veitsen terällä ”hattu” pois.
  2. Pudota munan sisältä yllätys pois.
  3. Valmista mousse pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Laita mousse pursotinpussiin ja  pursota munien sisälle.
  5. Koristele confeteilla ja kakkutikuilla.
  6. Tarjoile munat munakennosta tai munakupeista ja syö lusikoiden.


Lisää Pääsiäisherkkuja löydät täältä.

Seuraatko jo?

Facebook

Instagram

Pinterest

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *