|

Runebergin Murupiirakka

Runebergin Murupiirakka

Runebergin tortusta tutut maut leivotaan tänä vuonna helppoon murupiirakkaan! Hetkessä valmis rapeapintainen Runebergin Murupiirakka nautitaan vaniljajäätelön kanssa. Ja tätä ohjetta on kyselty. Nyt saatte sen!

Suunnittelin ohjeen alun perin palstalleni Unelmien Talo & Koti lehteen. Nyt herkullinen ja helppo resepti löytyy myös täältä. Tästä reseptistä tuli yksi kaikkien aikoijen ihanin Runebergintorttu hybridi. Tätä aion leipoa meille tänä vuonna torttujen sijaan.

Murutaikinasta löytyy kaikki tutut maut: kardemumma, korppujauho, piparkakut ja mantelit. Halutessaan muruun voi lisätä rommia, punssia tai karvasmantelia. Murun alla on ihanasti uunissa hautuneita vadelmia. Sokerikuorrutuksen korvaa vaniljajäätelö. Tätä ei voi vastustaa!

KATSO MUUT RUNEBERGINTORTTU OHJEENI TÄÄLTÄ


Runebergin Murupiirakka

Piirakka valmistuu reilussa puolessa tunnissa.

Ohje 8 hlö

Nappaa ohje täältä.

Vinkkejä:

  • Tarjoile piirakka vaniljajäätelön ja pakastevadelmien kanssa.
  • Voit lisätä muruseokseen karvasmanteliaromia, jos se on mieleesi.
  • Nauti piirakka punssin kanssa.
Runebergin Murupiirakka

Postauksen kuvat: Satu Nyström/A-lehdet

KATSO MUUT RUNEBERGINTORTTU OHJEENI TÄÄLTÄ

Ihanaa viikonloppua!

/Anni


Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *