Laskiaispullajuustokakku
Tarpeeksi kermavaahtoa ja hilloa jokaisella suupalalla. Sellainen on mielestäni täydellinen laskiaispulla. Tässä ihanassa laskiaispullajuustokakussa tuo toive toteutuu. Makumaailmaa on piristämässä täyteläinen kerros liivatteetonta juustokakkumassaa, jossa on ripaus sitruunaa ja mascarponea. Herahtiko vesi kielelle?
Joka vuosi minulle tulee himo kehitellä jokin laskiaisinnovaatio (vaikka rakastan ihan perinteisiä pullia). Tänä vuonna se on tämä juustokakku ja Ruotsista bongaamani laskiaisen mutakakku, jonka ohjeen löydät täältä.
Kerroin teille viime kuussa omasta leivontapalstastani, joka starttasi vuoden alusta Unelmien Talo & Koti -lehdessä. Tässä kuussa oli aika iloitella laskiaisella. Odottakaahan kun näette seuraavan ohjeeni!
Laskiaispullajuustokakku
Ohje
Noin 8 hlö
Suunnittelemani laskiaispullajuustokakku koostuu ihan tavallisesta pullapohjasta, joka paistetaan kakkuvuoassa. Hattu leikataan paiston jälkeen pois ja pohjan päälle levitetään tietenkin hilloa ja täyteläinen mascarponejuustokerros. Kaiken viimeistelee kermavaahto ja pieniksi paloiksi leikattu hattu kirpeiden pakastevadelmien kanssa.
Ohjeen löydät täältä
Postauksen kuvat: Johanna Myllymäki / A-lehdet
Herkullista laskiaissunnuntaita!
Terkuin,
Anni
Lisää laskiaispulla-reseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa
Upea kakku!
Hyvää laskiaissunnuntaita!
Kiitos ja kiitos samoin 🙂