Mini Naked Cake Kirsikoilla
Yllätysvieraita? Pakastimesta valmiiksi paistetut kakkupohjat ja marjamousse esille. Sulatus ja kakun kokoaminen. Kirsikat päälle. Näin syntyi tämä kakku ja oli niin taivaallisen raikasta ja hyvää! Pieni ja yksinkertainen on myös kaunista.
Kakkupohja:
- 3 munan tumma sokerikakkupohja, joka jaettu kolmeen 12 cm irtopohjavuokaan. Kakut voi paistaa hiukan kypsemmäksi ja kovemmaksi kuin yleensä. Näin pieni kakku pysyy paremmin koossa, kun sen täyttää.
Kostutus: (3 kakkuun)
- 0,5 dl maitoa
- 0,5 tl vanilja sokeria
- Sekoita maito ja sokeri keskenään.
- Kostuta kakku maltillisesti, niin ettei pohja pehmene liikaa.
Täyte ja koristelu: (3 kakkuun)
- marjamoussea (ohje)
- kirsikoita
- Leikkaa kakut kolmeen osaan.
- Nosta kakkumoussea kevyesti kostutetun pohjapalan päälle.
- Nosta toinen kakkupohja päälle ja toista.
- Koristele kakku moussella ja nosta päälle kirsikoita.
- Voit laittaa halutessasi kirsikoita myös kakun väliin.
Myös näillä sopii
Herkutella
Herkkureportaasi Italiasta
Erokakku – Överikkakku – Sitruunasuklaakakku
Rahkainen Tomaattigalette
Kesän Ihanin Marjapavlova (G)